Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Дитячо-юнацька спортивна школа офіційно у комунальній власності Новопсковської громади

Дата: 22.01.2019 11:54
Кількість переглядів: 802

22 січня 2019 року на підставі рішення Новопсковської селищної ради від 18.01.2018р. №56/4 "Про затвердження Актів приймання-передачі майна Новопсковської дитячо-юнацької спортивної школи Новопсковської районної ради Луганської області" директором Новопсковської  дитячо-юнацької спортивної школи Валерієм Літвіновим надано документи державному реєстратору для змін до відомостей про Новопсковську ДЮСШ в Єдиному державному  реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Нагадаємо, Новопсковська районна рада тривалий час ухилялася від розгляду питання про передачу бюджетної установи Новопсковська дитячо-юнацька спортивна школа зі спільної власності територіальних громад сіл селищ Новопсковського району Луганської області у комунальну власність Новопсковської ОТГ. Затримка призводила до того, що громада не могла ефективно використовувати власні бюджетні кошти та мала обмежений доступ до спортивних послуг для дітей та молоді громади.

Вже позаду - злагоджена робота депутатів районної та селищної рад, численні консультації зацікавлених осіб та громадськості із провідними експертами, збір підписів до відповідної електронної петиції та безпрецидентна підтримка з цього питання батьківськими колективами та тренерським складом ДЮСШ.

Слова широї вдячності всім, хто підтримував, сприяв, допомагав, вболівав у  процесі передачі установи у власність громади!

Попереду дуже багато роботи - це і будівництво поля зі штучним покриттям, і капітальний ремонт головного стадіону, і ремонти будівель спортшколи, їх технічне оснащення, і придбання нового інвентарю та автобусу для забезпечення участі юних спортсменів у змаганнях різних рівнів.

В бюджеті Новопсковської громади на 2019 рік передбачені кошти на утримання закладу, оплату праці та енергоносії. 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь