Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Взвод! Рівняйсь! Струнко!

Дата: 01.02.2019 16:14
Кількість переглядів: 892

      25 січня 2019 року в нашій школі відбувся щорічний традиційний конкурс строю та пісні, присвячений  Дню Соборності України.

Приймали участь у конкурсі учні 10-11 класів. Всі учасники дуже старалися, ретельно готувалися, тому конкурс пройшов цікаво.    Розпочався огляд як завжди конкурсом строю та пісні, він включав в себе ряд конкурсних вправ це: виконання стройових вправ, повороти на місці та в русі, повороти відділення в русі, рух стройовим кроком, зовнішній вигляд та дисципліна строю та стройова пісня. Далі учасники змагалися у таких конкурсах: надівання протигазу, комплексна вправа на спритність, маятникова переправа, стрільба з пневматичної гвинтівки та підтягування. У конкурсі строю та пісні І місце зайняли учасники 11 – Б класу,   надівання протигазу найбільш вдалим було для учнів 10-А класу, у комбінованій естафеті перемогу здобули учні 11-Б класу, а  підтягнулися  найкраще  юнаки 10-А класу, у конкурсі на кращого командира відділення була відзначена учениця 11-А класу Розмазніна Анна. Суддівство здійснювали наші гості: ветеран Збройних  Сил України полковник Іслямов В.Р., дільничий офіцер поліції Бурдін О.П., старший інспектор з ювенальної превенції Решетняк О.С.

За загальною кількістю балів в шкільному огляді строю та пісні І місце посів  11-Б клас, на ІІ –ІІІ місці - 10-А та 10-Б  клас, на ІV- 11-А клас. Всі учасники були нагороджені грамотами та солодкими короваями, люб’язно наданими нашим спонсором Татарченко Анною Іванівною.

   Ми вітаємо переможців та всіх учасників змагань та бажаємо їм і надалі гарних виступів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь