Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про добровільну участь громадян в охороні громадського порядку на території громади

Дата: 07.02.2019 16:46
Кількість переглядів: 886

Фото без опису5 лютого 2019 відбулася робоча зустріч Новопсковського селищного голови Вадима Гаєва з представниками установ, організацій, підприємств на тему  «Добровільна участь громадян в охороні громадського порядку на території Новопсковської громади».

Новопсковський селищний голова розповів про кращі практики органів місцевого самоврядування України за цим напрямом  (зокрема, про досвід Тростянецької громади), про початок розробки селищною радою нової програми підтримки громадського формування по охороні громадського порядку на  території Новопсковської селищної територіальної громади, про підготовку до проведення конкурсу проектів серед зареєстрованих громадських формувань по охороні громадського порядку на  території Новопсковської селищної територіальної громади на 2019 рік.

Говорили й про можливості, якими можуть сьогодні вже скористатися громадські формування для покращення оснащення, організаційної діяльності через написання проектів і подання їх на різноманітні конкурси, як вітчизняних, так і міжнародних донорів.

Фото без описуСелищний голова від імені жителів Новопскова подякував Шейку І.Я., голові громадського формування з охорони громадського порядку «Факел», за активну життєву позицію,  багаторічну невтомну працю із охорони громадського порядку в смт Новопсков, вручивши пам’ятний подарунок та лист подяки.

Начальник відділу правового забезпечення Новопсковської селищної ради Донцов В.П. доповів про правові основи діяльності громадських  формувань з охорони громадського порядку та державного кордону.

Голова громадського формування з охорони громадського порядку «Факел» Шейко І.Я. наголосив на необхідності створення в громаді відділення швидкого реагування в кількості 12 осіб.

Фото без описуГолова ГО «Моя Новопсковщина» Потоцький Є.В розповів про власне бачення зі створення та реєстрації нового громадського формування з охорони громадського порядку на території всієї Новопсковської громади згідно законодавства, про готовність використання свого практичного досвіду в організації роботи нового громадського формування, в залученні міждународних грантів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь