Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Проведено рейд "Бесіди з населенням про дотримання вимог пожежної безпеки"

Дата: 12.02.2019 17:01
Кількість переглядів: 752

Фото без опису

12 лютого Новопсковським МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області було організовані та проведені спільні комісійні рейди разом з працівниками  Новопсковського відділу поліції ГУ НП України в Луганській області, фахівцем соціальної роботи комунальної установи «Центру надання соціальних послуг Новопсковської селищної ради» з метою посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення смт Новопскова щодо дотримання правил безпеки життєдіяльності з наданням практичних рекомендацій з дотримання вимог пожежної безпеки.

В ході проведення рейду було звернуто особливу увагу на обстеження стану готовності до опалювального сезону в будинках соціально незахищених верств населення та профілактики пожеж у житловому секторі.

Під час проведення рейду були проведені інструктажі та роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог пожежної безпеки під час опалювального сезону, жителям вручено наглядну агітацію, щодо дотримання правил пожежної безпеки, запобігання надзвичайних ситуацій під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Під час заходу співробітники служб нагадали та розповіли населенню порядок дій при виявленні вибухонебезпечних предметів, куди звертатися про допомогу, як діяти щоб уникнути нещасні випадки та дотримання правил експлуатації опалювальних приладів, дії в разі виникнення пожежі, використання у побуті саморобних газових та електричних приладів. Громадян застерегли, щоб вони користувалися лише сертифікованими електричними та газовими приладами.

 

Довідково: З 1 січня 2019 року по 12 лютого поточного року в Луганській області сталося 96 пожеж, 79 з яких у житловому секторі. Всього на пожежах загинуло 9 осіб, двоє травмовані. Завдяки оперативності та професійним діям вогнеборців на пожежах врятовано 7 громадян та 104 будівлі (споруди). Тому співробітники ДСНС Луганщини посилюють інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням.

 

Заступник начальника Новопсковського МРВ ГУ

ДСНС України у Луганській області

підполковник служби ЦЗ

М. Трухальов



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь