Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Старшокласники навчались як реагувати на надзвичайні ситуації

Дата: 19.02.2019 15:31
Кількість переглядів: 707

      18-19 лютого на базі загальноосвітніх шкіл та відділів освіти Новопсковської ОТГ і Новопсковської РДА пройшли семінар-бесіди на тему: «Початок вступної кампанії до навчальних закладів ДСНС України», «Реалізація вимог функціональної підсистеми цивільного захисту в закладах освіти».

На заході були присутні співробітники навчально-методичного центру відділу освіти Новопсковської громади, керівники навчальних закладів, які входять до складу громади, школярі 10-11 класів, а також співробітники Новопсковського міськрайонного відділу Головного управління ДСНС України у Луганській області.

Рятувальники разом з методистами навчально-методичного центру прочитали присутнім низку лекцій щодо організації заходів цивільного захисту закладами освіти, пов’язаних із запобіганням і реагуванням на надзвичайні ситуації та захисту від їх факторів ураження учасників навчального процесу. Зокрема були розглянуті питання планування і проведення тренувань з відпрацювання дій працівників та учнів згідно інструкції з евакуації, організації і забезпечення пожежної безпеки з закладах освіти, вимоги до проходження навчання з питань пожежної безпеки, цивільного захисту, посадовими особами тощо.

Крім того, фахівці служби порятунку нагадали про основні вимоги Кодексу цивільного захисту України, а також надали методичні рекомендації по навчанню дітей правилам безпеки життєдіяльності та діям у разі виникнення надзвичайної ситуації.

 

 

Новопсковський міськрайонний відділ

Головного управління ДСНС України

у Луганській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь