Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Зупинемо булінг разом

Дата: 25.02.2019 12:31
Кількість переглядів: 694

Фахівцями із соціальної роботи комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Новопсковської селищної ради» було здійснено заходи, щодо профілактики булінгу у школах, які знаходяться на території ОТГ.

 

18 лютого було охоплено дві школи: Новопсковський ЗЗСО I-III ступенів та  Газопроводській ЗЗСО I-III ступенів. Проведено тренінги для підлітків на тему: «Булінг в школі». Підлітки познайомилися з поняттям булінг та дізналися про те, як з ним боротися.

 

21 лютого фахівці із соціальної роботи відвідали батьківські збори у Новопсковському ЗЗСО I-III ступенів та розповіли про шкільний булінг та його наслідки для дітей.

 

З учнями 6 та 8 класів Осинівського ЗЗСО I-II ступенів №2 фахівці із соціальної роботи працювали 22 лютого. Діти дізналися про те, що таке булінг, його різновиди та як йому протистояти. 26 лютого буде проведено подібний захід і в Осинівському ЗЗСО I-II ступенів №1.

 

З 11 по 15 лютого учнями Новопсковської громади було переглянуто відеоролики про шкільний булінг та отримано відповіді на хвилюючі їх питання. Було розповсюджено буклети та брошури “Зупинемо булінг разом!” Учні приєдналися до Всеукраїнського флешмобу в соцмережах щоб показати всім, що  #булитинекруто. Захід відбувся за сприяння працівників Новопсковського ДВС ГТУЮ разом з Новопсковським РВ ДРАЦС ГТУЮ у Луганській області та головним спеціалістом відділу Новопсковського бюро правової допомоги Старобільського МЦ з надання БВПД відповідно до  плану заходів Головного територіального управління юстиції у Луганській області з проведення правопросвітницької кампанії “Стопбулінг” .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь