Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Зупинемо булінг разом

Дата: 25.02.2019 12:31
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

Фахівцями із соціальної роботи комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Новопсковської селищної ради» було здійснено заходи, щодо профілактики булінгу у школах, які знаходяться на території ОТГ.

 

18 лютого було охоплено дві школи: Новопсковський ЗЗСО I-III ступенів та  Газопроводській ЗЗСО I-III ступенів. Проведено тренінги для підлітків на тему: «Булінг в школі». Підлітки познайомилися з поняттям булінг та дізналися про те, як з ним боротися.

 

21 лютого фахівці із соціальної роботи відвідали батьківські збори у Новопсковському ЗЗСО I-III ступенів та розповіли про шкільний булінг та його наслідки для дітей.

 

З учнями 6 та 8 класів Осинівського ЗЗСО I-II ступенів №2 фахівці із соціальної роботи працювали 22 лютого. Діти дізналися про те, що таке булінг, його різновиди та як йому протистояти. 26 лютого буде проведено подібний захід і в Осинівському ЗЗСО I-II ступенів №1.

 

Фото без описуЗ 11 по 15 лютого учнями Новопсковської громади було переглянуто відеоролики про шкільний булінг та отримано відповіді на хвилюючі їх питання. Було розповсюджено буклети та брошури “Зупинемо булінг разом!” Учні приєдналися до Всеукраїнського флешмобу в соцмережах щоб показати всім, що  #булитинекруто. Захід відбувся за сприяння працівників Новопсковського ДВС ГТУЮ разом з Новопсковським РВ ДРАЦС ГТУЮ у Луганській області та головним спеціалістом відділу Новопсковського бюро правової допомоги Старобільського МЦ з надання БВПД відповідно до  плану заходів Головного територіального управління юстиції у Луганській області з проведення правопросвітницької кампанії “Стопбулінг” .



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь