Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Практичні навчання по відпрацюванню можливих ситуацій в ході проведення виборчого процесу на виборчій дільниці

Дата: 22.03.2019 20:06
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

       22 березня 2019 року на базі комунального закладу «Центр культури, дозвілля, туризму та спорту» Новопсковської селищної ради рятувальники Новопсковщини спільно з працівниками Національної поліції екстреної медичної допомоги провели практичні навчання по відпрацюванню можливих ситуацій, які можуть виникнути в ході проведення виборчого процесу на виборчій дільниці.

За легендою навчань, під час проведення виборчого процесу в приміщенні комунального закладу «Центр культури, дозвілля, туризму та спорту» Новопсковської селищної ради умовна пожежа виникла внаслідок підпалу виборчої урни на першому поверсі з поширенням пожежі по приміщенню виборчої дільниці. Проте рятувальникам ускладнили завдання – посадова особа служби цивільного захисту, яка здійснює чергування на виборчій дільниці повідомляє про виявлення підозрілого предмету, схожого на вибуховий пристрій. Додатково було практично відпрацьовано питання знеструмлення виборчої дільниці, рятувальниками проводились роботи щодо підключення резервного джерела електропостачання для подальшої роботи виборчої дільниці.

Фото без описуЦі навчання були проведені в режимі реального стану. Всі підрозділи перебували на місцях постійної дислокації, і прибували, як це має бути, з місця дислокації до місця виклику. Усі підрозділи оперативних служб, які брали участь у навчанні, відпрацювали спільні дії професійно та злагоджено.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь