Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Майже 300 випускників взяли участь в пробному ЗНО

Дата: 25.03.2019 13:15
Кількість переглядів: 546

В Новопсковському ЗЗСО І-ІІІ ступенів  16 березня  відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, 23 березня - з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов.

У двох сесіях пробного ЗНО взяли участь 274 абітурієнти Новопсковського та Марківського районів, які хотіли перевірити себе перед основною сесією та ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Цьогоріч крім української мови і літератури учасники надали перевагу англійській мові та математиці.

Для отримання результатів пробного ЗНО кожному учаснику потрібно  занести свої відповіді з обраних предметів до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання». Правильні відповіді будуть оприлюднені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти 26 березня 2019 року. А вже 29 березня 2019 року в особистому кабінеті  учасника будуть розміщені результати пробного ЗНО з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов.

Роботу пункту пробного ЗНО забезпечували 43 залучених педпрацівників району: відповідальний за пункт директор школи Бур`ян Г.С., помічник відповідального Бондаренко Г.І., старші інструктори, інструктори, чергові. Пробне ЗНО в Новопсковському районі пройшло без порушень, з чітким дотриманням встановленої процедури тестування.  

Попереду у випускників основна сесія  зовнішнього незалежного оцінювання, участь у якій буде психологічно комфортнішою завдяки участі у пробному ЗНО.

         Бажаємо успіху!

Відділ освіти Новопсковської селищної ради

 

Оскільки на пункті тестування  не можна фотографувати - фото з інтернет-джерела 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь