Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

...

Дата: 26.03.2019 16:23
Кількість переглядів: 509

Фото без опису         В ДНЗ "Теремок"ще одне свято принесла  весна .22 березня у народі називають Сороки - день зустрічі весни.

У цей день прийнято пекти булочки у формі жайворонків, їсти їх самим та роздавати дітям, щоб швидше прилетіли пташки, адже вони є вісниками весни.Протягом тижня вихователі всіх груп нашого садочка ознайомлювали дітей з життям пташок. Їх малювали, ліпили, про них розповідали казки та легенди, співали пісні, а на завершення - пригощали смачнющими "жайворонками", з любов`ю спеченими працівниками нашого харчоблоку. Дякуємо батькам, які не залишились осторонь і виготовили шпаківні і годівнички,які прикрашають територію нашого садочка і допомагають виховувати у дітей любов до пернатих друзів.
Птахи - посланці миру, вони не знають державних кордонів і несуть радість і захоплення усім людям.Так важливо навчити дітей оберігати природу й наших вірних друзів - птахів.Сподіваємось, вихованці нашого садочка виростуть не лише співчутливими та добрими, а й відповідальними за навколишнє середовищє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь