Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Методичне об’єднання – важлива форма підвищення фахової майстерності вчителя

Дата: 05.04.2019 16:31
Кількість переглядів: 490

Фото без опису

     5 квітня 2019 року в Новопсковському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбулися засідання районних методичних об`єднань вчителів початкових класів, української мови та літератури, біології і хімії, фізики та астрономії, математики, географії та економіки, історії, англійської мови, російської мови та зарубіжної літератури, трудового навчання, у яких взяли участь   близько 250 вчителів.

              Вся система роботи методичних об’єднань спрямована на підвищення фахового рівня кожного вчителя: розвиток творчої ініціативи, виявлення й поширення найбільш ефективних форм та методів роботи; діагностику і визначення шляхів подолання труднощів у педагогічній діяльності вчителів; методичну допомогу молодим учителям; активне впровадження інноваційних форм методичної роботи, досягнень психолого-педагогічної науки; поглиблення методичної підготовки вчителів.

             На засіданнях вчителі опрацювали нормативні документи щодо підготовки до ЗНО та ДПА у 2019 році; обмінялися досвідом впровадження концепції Нової української школи, інтерактивних освітніх технологій, електронних освітніх ресурсів, Інтернет-технологій тощо.

   Сучасна школа потребує кваліфікованого вчителя, головна роль якого сьогодні – не лише дати учневі певну суму знань, а й навчити його вчитися, самостійно здобувати знання, застосовувати їх на практиці, тобто формувати компетентності, що базуються на досвіді та цінностях особистості. Тому вчитель має бути готовим до змін, відкритим до новацій; має стати творцем, дослідником, експериментатором. Це вимога сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь