Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Статистика надзвичайних ситуацій на початок квітня 2019 року

Дата: 09.04.2019 16:37
Кількість переглядів: 510

        02.04.2019 о 14 годині 40  хвилин на ПЗЧ  ДПРЧ-22 (смт Новопсков) від диспетчера ОКЦ ГУ ДСНС України у Луганській області надійшло повідомлення про загорання сараю за адресою: Новопсковський район, с. Новобіла, вул. Центральна. До місця пожежі було направлено черговий караул  ДПРП-77 у складі 5 чоловік та направлено черговий караул  ДПРЧ-22 у складі 4 чол. на  АЦ-4-60(530905) 515М. Внаслідок пожежі знищено покриття та перекриття сараю, домашні речі. Причина пожежі — встановлюється.

         02.04.2019 о 19 годині 39  хвилин на ПЗЧ ДПРЧ-22 (смт Новопсков) від диспетчера ДПРП-77 надійшло повідомлення про загорання сухої трави  за адресою: с. Соснівка, відкрита територія. О  19 годині 40 хвилин  до місця пожежі було направлено черговий караул  ДПРП-77 у складі 5 чол. на  АЦ-40(131)137 А. О 20 годині 08  хвилин по прибуттю встановлено, що горить  суха трава  на  відкритій території загальною площею 4 га.  На місці пожежі вже працювали лісники у складі 7 чоловік, так як під загрозою опинився хвойний ліс, фронт полум’я був на відстані 30 метрів від лісу. На гасіння пожежі особовим складом ДПРП-77 було подано 1 ств. “Protek” використано хлопавки та ранцеві вогнегасники.

Внаслідок пожежі знищено 4 га  сухої трави. Причина пожежі -  необережне поводження з вогнем.

         08.04.2019 о 16 годині 42 хвилин на ПЗЧ  ДПРП-77 (смт Білолуцьк) від громадянки с. Можняківка надійшло повідомлення про загорання  господарчої споруди (сараю) за адресою: Новопсковський район, с. Можняківка, вул. Южна. До місця пожежі було направлено черговий караул  ДПРП-77 у складі 5 чол. на  АЦ-40(130)63Б. По прибуттю встановлено, що горить господарча споруда ( сарай)  площею  63 кв.м. Внаслідок пожежі знищено 63 кв.м. покриття та перекриття сараю. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем при спалюванні сміття. Збиток - встановлюється.

Загиблих та постраждалих на пожежах не було.

         Новопсковський міськрайонний відділ ГУ ДСНС України у Луганській області звертається до всіх мешканців Новопсковського району з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем,не спалювати суху траву та залишки рослинності, не провокувати таким чином виникнення пожеж, котрі можуть завдати чимало шкоди оточуючим та довкіллю.  

В разі виникнення пожежі, або вибухонебезпечних предметів необхідно телефонувати за номером «101»!

 

Заступник начальника Новопсковського МРВ

ГУ ДСНС України у Луганській області

підполковник служби цивільного захисту                          

М. Трухальов

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь