Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Вітаємо переможця обласного етапу ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості!

Дата: 10.04.2019 16:30
Кількість переглядів: 852

Фото без опису

Діти – це гордість батьків, учителів, школи та громади. У Новопсковській ОТГ талановитих дітей багато. Хтось малює, хтось співає, хтось танцює, а хтось бездоганно грає на музичних інструментах…

Учні Новопсковського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів успішно беруть участь у предметних олімпіадах, у районних, обласних та Всеукраїнських конкурсах, де показують гідні результати та відкриваються нові таланти.

Так, з метою активізації виховної, патріотичної роботи та виявлення творчих здібностей учнів у закладі проводився шкільний етап обласного конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!».

У конкурсі взяли участь учні 10-А класу Бабкова Єва та Бухова Дарина (у номінації «Історія України») та 6-А класу Василенко Микола, Кобзар Злата та Скороход Марія (у номінації «Література»).

До конкурсу готувалися роботи на тему «Духовні святині рідного краю. Творчі роботи з літератури були різні за жанрами: вірш «Калина» (Скороход Марія), есе «Криниця Дмитра Горського» (Кобзар Злата) та оповідання «Красива будівля» (Василенко Микола).

Переможцем обласного етапу ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, у номінації «Література» став учень 6-А класу Новопсковського ЗЗСО І- ІІІ ступенів Новопсковської селищної ради Василенко Микола з авторським оповіданням про храм Успіння Пресвятої Богородиці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь