Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Вітаємо переможця обласного етапу ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості!

Дата: 10.04.2019 16:30
Кількість переглядів: 822

Фото без опису

Діти – це гордість батьків, учителів, школи та громади. У Новопсковській ОТГ талановитих дітей багато. Хтось малює, хтось співає, хтось танцює, а хтось бездоганно грає на музичних інструментах…

Учні Новопсковського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів успішно беруть участь у предметних олімпіадах, у районних, обласних та Всеукраїнських конкурсах, де показують гідні результати та відкриваються нові таланти.

Так, з метою активізації виховної, патріотичної роботи та виявлення творчих здібностей учнів у закладі проводився шкільний етап обласного конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!».

У конкурсі взяли участь учні 10-А класу Бабкова Єва та Бухова Дарина (у номінації «Історія України») та 6-А класу Василенко Микола, Кобзар Злата та Скороход Марія (у номінації «Література»).

До конкурсу готувалися роботи на тему «Духовні святині рідного краю. Творчі роботи з літератури були різні за жанрами: вірш «Калина» (Скороход Марія), есе «Криниця Дмитра Горського» (Кобзар Злата) та оповідання «Красива будівля» (Василенко Микола).

Переможцем обласного етапу ХVІІІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням, у номінації «Література» став учень 6-А класу Новопсковського ЗЗСО І- ІІІ ступенів Новопсковської селищної ради Василенко Микола з авторським оповіданням про храм Успіння Пресвятої Богородиці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь