Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Звітний концерт Новопсковської школи мистецтв за підсумками роботи навчального року

Дата: 15.04.2019 16:30
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

      12 квітня 2019 року відбувся звітний концерт Новопсковської школи мистецтв за підсумками роботи навчального року. Естетичне виховання взагалі і навчання музики окремо є гострою потребою сучасного суспільства. Впродовж року одним із завдань школи мистецтв була організація заходів з учнями під час яких визначається рівень практичної підготовки, а також забезпечується їх змістовне дозвілля, створюються умови для пошуку та підтримки талановитих і обдарованих дітей. Під час концерту було висвітлено активну участь  учнів та викладачів у районних, обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсах та фестивалях оремо по кожному відділенню та відділу. Таким чином звітний концерт складався з декількох блоків. Кожен блок був підпорядкований (посвячений) виступам учнів та викладачів фортепіанного відділу, відділу народних інструментів та теоретично-хоровому відділу.

Хід концерту супроводжувався презентацією, де відображалися всі моменти роботи, яка проводилася впродовж всього 2018-2019 навчального року - відкриті уроки, доповіді, участь в конкурсах та фестивалях усіх рівнів, робота існуючих в Новопсковській школі мистецтв дуетів, вокальних та інструментальних ансамблів, хорів та виступи солістів.

Всі виступи юних музикантів та викладачів супроводжувалися бурхливими оплесками батьків та гостей нашої школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь