Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

ЦНАП інформує

Дата: 17.04.2019 09:01
Кількість переглядів: 725

З лютого 2019 року Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) Новопсковської селищної ради надає послуги  з  оформлення та  видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм та паспорта громадянина України у формі ID картки. 

За період 01.02.2019-16.04.2019 працівники ЦНАПу  прийняли документи для оформлення та видачі 70 паспортів, з них 27 паспортів громадянина України у формі ІD-картки, 43 паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Хочемо нагадати, що вартість виготовлення біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон становить 557,32 грн, адміністративний збір за виготовлення паспорта громадянина України у формі ІD-картки  складає 279 грн  (паспорт громадянина України у формі ІD-картки вперше за досягненням 14/16 віку оформлюється безкоштовно). При оформленні нового паспорта громадянина України, у зв’язку з  псуванням попереднього, додатково стягуватиметься держмито у розмірі 34 грн. Термін виготовлення паспорта громадянина України у формі ІD-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон – до 20-ти робочих днів.

Документи на виготовлення  паспорта громадянина України у формі ID картки вперше подаються в ЦНАП тільки, якщо місце проживання громадянина зареєстроване в Новопсковській громаді, на відміну від документів для виготовлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон (подаються в ЦНАП незалежно від зареєстрованого місця проживання).

Хочемо зауважити, що ЦНАП не приймає  документи на виготовлення паспортів від внутрішньо переміщених громадян України, а також документи для виготовлення паспорта у зв'зку із втратою / викраденням.

Отримати консультацію з приводу оформлення документів можна за телефоном 0661426233.

Придбання необхідного обладнання для оформлення біометричних документів було здійснено в рамках спільного проекту Програми розвитку ООН в Україні (ПРООН) та ООН Жінки «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України» за фінансової підтримки Європейського Союзу в рамках Програми відновлення та розбудови миру.

 

Запрошуємо всіх бажаючих скористатися нашими послугами !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь