Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Провели громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.»

Дата: 08.05.2019 14:10
Кількість переглядів: 859

З метою навчання підростаючого покоління правильним діям в умовах небезпеки та ознайомлення з професією рятувальника, 7 травня працівники Новопсковського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області провели громадську акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти." для учнів Новопсковського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

 

Під час заходу учасникам акції було продемонстровано роботу караулу 22 державної пожежно-рятувальної частини при гасінні уявної пожежі та надано можливість за бажанням спробувати себе в професії рятувальника. В ході акції дітлахів ознайомили з технічним оснащенням пожежно-рятувальної техніки, що залучається до ліквідації пожеж і надзвичайних подій та надано можливість посидіти в кабіні пожежної автоцистерни і приміряти на себе бойовий одяг вогнеборців.

 

Особливе враження на дітей склала демонстрація рятувальниками засобів індивідуального захисту органів дихання, які рятувальники використовують під час гасіння пожеж в непридатному для дихання середовищі.

 

Також фахівці служби цивільного захисту нагадали учням правила безпечної поведінки в побуті, під час відпочинку та під час перебування на воді.

 

Особливу увагу рятувальники звернули на обережність у разі знаходження вибухонебезпечних або схожих на них підозрілих предметів. Тож щоб не трапилося непоправне, учням детально розповіли порядок дій у разі їх виявлення.

По закінченню акції рятувальниками було розповсюджено зразки наглядної агітації, серед присутніх на заході, та запрошено на екскурсію до 22 державної пожежно- рятувальної частини. 

 

Начальник ДПРЧ-22 ГУ ДСНС України  у Луганській області старший лейтенант служби ЦЗ      С.С. Бутков        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь