Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В громаді розпочинається діагностика на прозорість діяльності й відкритості місцевої влади

Дата: 10.05.2019 09:32
Кількість переглядів: 779

Фото без опису13-14 травня 2019 року в Новопсковській ОТГ відбудеться фокус-групове дослідження в рамках єдиного в Україні пілотного проекту з реалізації антикорупційної методології "Острова цілісності", яка впродовж останніх десяти років була впроваджена у понад 30 країнах Східної та Центральної Європи  та в Туреччині.

Експерт проекту – Олексій Солдатенко, національний консультант з підтримки впровадження антикорупційної методології на місцевому рівні, проведе внутрішній семінар з поглибленої діагностики для членів трьох робочих груп для визначення причин уразливості до корупції за пріоритетними видами діяльності/послуг.

 

Понеділок 13 травня 2019 року

з 16.00 до 16.40  -  навчання інтерв’юерів, які зголосяться на громадських засадах провести опитування в населених пунктах Новопсковської ОТГ впродовж 14-17 травня з питань прозорості діяльності й відкритості місцевої влади.

Запрошуємо бажаючих долучитися до проведення зовнішньої глибинної діагностики - стати інтерв’юером. Орієнтовно треба бути опитати 10-15 громадян за питаннями Анкети, підготовленої експертами проекту.

 

16.40 -18.40 -робота експерта з робочою групою №1, яка сформована з надавачів та утримувачів послуг в сфері «Утримання комунальних доріг в громаді».

 

Вівторок 14 травня 2019 року

9.00 - 11.00  - робота експерта з робочою групою № 2, яка сформована з надавачів та утримувачів послуг в сфері «Видача жителям громади довідок та актів».

 

11.00 - 13.00 - робота експерта з робочою групою № 3, яка сформована з надавачів та утримувачів послуг в сфері «Право управління комунальною власністю громади».

 

Місце проведення - "Ідея Хаб" КЗ "Центр культури, дозвілля, туризму і спорту Новопсковської селищної ради", смт Новопсков, вул.Шкільна, 15 б.

 

Бажаєте стати причетним до діагностики на прозорість діяльності й відкритості місцевої влади?

Запрошуємо до лав інтерв’юерів! Заявки приймаються на ел. пошту info@novopsovrada.gov.ua з позначкою "Острови цілісності" до 12.00 години 13 травня 2019 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь