Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Освітні заходи до Дня Перемоги над нацизмом

Дата: 10.05.2019 12:51
Кількість переглядів: 530

Фото без описуВ закладах загальної середньої освіти Новопсковської селищної ради напередодні Дня Перемоги над нацизмом з метою вшанування пам’яті героїв Другої світової  війни, відбулися наступні освітні заходи:

        8 травня проведені святкові загальношкільні лінійки «Пам’ять серця» та уроки мужності, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни – і це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим. Під час проведення заходів було відтворено спогади та особисті переживання про ті страшні дні.

        Діти 1-4 класів взяли участь у виставці малюнків «Вічна пам’ять героям», в такий спосіб  знайомились з подіями  тих часів.

        У класних колективах закладів освіти проведені  виховні години на теми: «Подвиг не має забуття», «Слава Героям-партизанам України», «Вічна пам’ять героям Другої світової війни”, «Ніхто не забутий, ніщо не забуто».

        Учні старших класів взяли участь у спартакіаді допризовної молоді, присвяченій 74-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, та  у запеклих спортивних змаганнях показали  влучність, силу, витривалість у різних видах спорту.

        В одній із шкіл громади проведений флешмоб, присвячений Дню пам’яті та примирення.

        У бібліотеках оформлені літературні  виставки на тему «Великій Перемозі присвячується» та проведена акція «Вшануємо ветеранів» - вітання зі святом Перемоги учасників Другої світової війни.

          Учні шкіл поклали квіти до меморіалу Невідомому солдату, братських могил та вшанували пам’ять  тих, хто не повернувся з війни.

День Пам’яті і примирення, День Перемоги над нацизмом для всіх – особливі дні. Подвиг, здійснений нашими дідами і прадідами, настільки великий, що його масштабність із часом стає яскравішою і помітнішою. Ці дні викликають відчуття гордості за наш народ та уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів.

 

Відділ освіти селищної ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь