Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Стартував виборчий процес

Дата: 11.05.2019 14:55
Кількість переглядів: 1193

Фото без описуСьогодні, 11 травня 2019 року, розпочинається виборчий процес з виборів депутатів Новопсковської селищної ради на трьох виборчих округах Заайдарівської громади, яка ще минулого року прийняла рішення приєднатися до Новопсковської ОТГ.

Голова Новопсковської ОТГ Вадим Гаєв звертається до жителів села Заайдарівка:

"- Шановні жителі Заайдарівської громади!

Не голосуте за популістів! Не голосуйте за політиканів! А висувайте в депутати земляків, котрі вже своїми реальними справами довели, що можуть представляти інтереси своєї рідної Заайдарівки в складі Новопсковської ОТГ.

Адже від того, наскільки три новообрані депутати від села Заайдарівка в громаді будуть компетентними та ініціативними, залежатиме розвиток самої Заайдарівської громади.

Вибори до рад об’єднаних громад є не менш важливими, ніж загальнодержавні вибори!"

 

Відповідно рішенням Центральної виборчої комісії 30 червня відбудуться вибори депутатів від села Заайдарівка до Новопсковської  селищної територіальної громади. (Постанова ЦВК № 846 та № 847 від 20.04.2019).

Відповідно до календарного плану, затвердженого ЦВК, до 20 травня громадські організації, до статутної діяльності якої належать питання виборчого процесу та спостереження за ним, можуть звернутися до Центральної виборчої комісії з клопотанням про дозвіл мати офіційних спостерігачів на додаткових місцевих виборах.

До 22 травня Територіальна виборча комісія має прийняти рішення, щодо утворення одномандатних виборчих округів для проведення додаткових місцевих виборів і  невідкладно повідомити про це в ЗМІ. 

З 27 травня почнеться висування кандидатів у депутати на додаткових місцевих виборах. Подання до територіальної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатів у депутати триватиме до 5 червня.    

До 24 червня включно виборець може подавати до дільничної виборчої комісії звичайної виборчої дільниці або безпосередньо до органу ведення Державного реєстру виборців заяви про уточнення попереднього списку виборців, у тому числі про включення або виключення зі списку себе особисто або інших осіб, а також щодо наявності або відсутності відміток про постійну нездатність виборця самостійно пересуватися.

До 20 години 28 червня виборець може подати до дільничної виборчої комісії письмової заяви виборця, написаної власноручно, з проханням забезпечити голосування за місцем перебування та довідки медичної установи про стан здоров’я.   

Інформування відповідної ради про результати виборів відбудеться на першому пленарному засіданні відповідної ради.                                                                                                                                                                                           

З більш детальним Календарним планом додаткових місцевих виборів, що відбудуться 30 червня 2019 року можна ознайомитися нижче за посиланням.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь