Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Робоча зустріч представників Національної Асамблеї людей з інвалідністю в Луганській області

Дата: 29.05.2019 16:43
Кількість переглядів: 595

Фото без опису

      28 травня відбулася робоча зустріч представників Національної Асамблеї людей з інвалідністю України  в Луганській області та зокрема  голови Правління ЛОМГО «АМІ-Схід» Тетяни Баранцової,  з представникам Новопсковської селищної ради, Новопсковської райдержадміністрації, людьми з інвалідністю та місцевими жителями. З метою вироблення спільних дій співпраці в напрямку інтеграції  та залучення людей з інвалідністю мешканців районів Луганської області  до активного життя, їх залучення до освіти, соціокультурних програм, працевлаштування, отримання засобів реабілітації, можливості оздоровлення, створення умов для участі у прийнятті рішень.

         В ході зустрічі людям з інвалідністю та їх родинам представниками Національної Асамблеї людей з інвалідністю України  в Луганській області надано соціально-правову допомогу відносно отримання вищої освіти, професійної реабілітації, перекваліфікації, отримання засобів реабілітації, оздоровлення й залучення до участі у Всеукраїнському фестивалі творчості « Восток-Схід-West», який відбудеться у вересні 2019 р. в м. Сєвєродонецьк та участі у Всеукраїнській конференції « Конвенція ООН про права людей з інвалідністю».

         Також відбулося спільне обговорення щодо обладнання та оснащення важливих соціальних об’єктів, для створення архітектурної доступності – з метою залучення додаткових коштів. Під час обговорення представникам Новопсковської селищної ради, Новопсковської райдержадмінстрації  було надано методичні матеріали щодо нових вимог доступності  та залучення людей з інвалідністю до активного життя.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь