Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Вчителі навчаються, як навчати дітей

Дата: 30.05.2019 11:29
Кількість переглядів: 468

Фото без опису         25-29 травня 2019 року в Новопсковському ЗЗСО І-ІІІ ступенів завершилось навчання за вибірковою частиною для вчителів, які навчатимуть учнів перших класів у 2019/2020 навчальному році.

Одночасно в другій групі проходили навчання вчителі, які в 2020/2021 навчальному році будуть працювати в перших класах. Для них підвищення кваліфікації завершиться вже 3 червня 2019 року.

         Всі педагоги шкіл поповнили свої знання  про цікаві методичні прийоми і форми роботи, використання яких сприятиме цілісному, глибокому засвоєнню музичних знань, практичних умінь і навичок художньої діяльності, активізації емоційної та інтелектуальної сфери дітей. Педагогічні працівники практично вчились використовувати ІКТ в освітньому середовищі та створювати Web-сервіси в освітній діяльності.

 

          Крім цих питань вчителі ще розглянули методичні та організаційні засади проведення супервізії, метою якою є підтримка, консультування, наставництво, сприяння налагодженню партнерської взаємодії всіх учасників освітнього процесу.

          Робота настановної очної сесії  була насиченою та цікавою. Корисний досвід, набутий під час заходу, вчителі зможуть використовувати у своїй педагогічній діяльності.

 

Відділ освіти селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь