Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська ОТГ підписала меморандум про співпрацю з Проектом USAID «Економічна підтримка Східної України»

Дата: 10.06.2019 16:19
Кількість переглядів: 795

      Меморандум про співпрацю із Проектом USAID підписали сім міст та громад Донецької та Луганської областей: Бахмут, Добропілля, Покровськ, Старобільськ, Краматорськ, а також Біловодська та Новопсковська ОТГ.

Основним напрямом співпраці з Бахмутом, Добропіллям, Покровськом (Донецька область) та Старобільськом (Луганщина) стане розробка стратегій економічного розвитку для цих міст. Це згуртує інтереси мешканців та бізнесу навколо спільного бачення майбутнього. В інших містах – Маріуполі, Краматорську (Донеччина), Біловодській та Новопсковській ОТГ (Луганщина) – Проект USAID підтримає реалізацію проектів, спрямованих на економічний розвиток громад.

Зокрема, Проект USAID «Економічна підтримка Східної України» та місто Бахмут, а також Біловодська та Новопсковська ОТГ співпрацюватимуть над розвитком туризму. Сьогодні через застарілу інфраструктуру та відсутність стратегічного підходу до розвитку сфери гостинності, потенціал регіону не використовується сповна. Тому Проект USAID разом із учасниками ринку розроблятимуть нові нішеві пропозиції, спільно шукатимуть нові перспективи і шляхи розвитку індустрії гостинності.

Проект USAID також сприятиме розвитку сфери інформаційних технологій (ІТ), яка має потенціал стати важливою частиною економіки регіону. Серед завдань – налагодження співпраці місцевих ІТ компаній Краматорська та інших зацікавлених міст із великим сектором ІТ у Маріуполі та вищими навчальними закладами, які готують фахівців для ІТ галузі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь