Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Літо для дитини – це не тільки відпочинок, а й велика небезпека

Дата: 25.06.2019 15:42
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

Літо найжаданіша та найочікувана пора року для всіх дітей. Бо літом немає ні занять у школі, ні домашніх завдань, ні суворих вчителів. Але літо для дитини – це не тільки відпочинок, а й велика небезпека.

Так, 21 червня фахівці та рятувальники Новопсковського міськрайонного відділу провели навчання з дітьми літнього табору ТОВ «Новопсковський санаторій «Перлина»» з відпрацюванням евакуації та гасіння умовної пожежі у житлових корпусах санаторію. Участь у заході взяли понад 60 дітей віком від 6 до 16 років, члени добровільної пожежної дружини,  працівники.   Вогнеборці показали, як вони діють під час пожежі, провели бойове розгортання та загасили умовне загоряння.

Після ліквідації умовної пожежі дітям нагадали дії у разі виникнення пожежі, дотримання правил поведінки на водних об’єктах під час  відпочинку, наголосили на забороні купання в необладнаних місцях і без нагляду батьків, звернули увагу на правила поводження з вогнем в екосистемах та побуті та дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів з врученням наглядної агітації.

Бійці ДСНС розповіли про технічні характеристики та принцип роботи пожежного-рятувального автомобіля та спеціального аварійно-рятувального обладнання, яким користуються щодня під час виконання професійних обов’язків.

Після проведення заходу кожен з дітей мав можливість самостійно одягнути бойовий одяг, попрацювати з пожежним стволом та ближче ознайомитись з пожежним автомобілем.

 

Новопсковський МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь