Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Літо для дитини – це не тільки відпочинок, а й велика небезпека

Дата: 25.06.2019 15:42
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

Літо найжаданіша та найочікувана пора року для всіх дітей. Бо літом немає ні занять у школі, ні домашніх завдань, ні суворих вчителів. Але літо для дитини – це не тільки відпочинок, а й велика небезпека.

Так, 21 червня фахівці та рятувальники Новопсковського міськрайонного відділу провели навчання з дітьми літнього табору ТОВ «Новопсковський санаторій «Перлина»» з відпрацюванням евакуації та гасіння умовної пожежі у житлових корпусах санаторію. Участь у заході взяли понад 60 дітей віком від 6 до 16 років, члени добровільної пожежної дружини,  працівники.   Вогнеборці показали, як вони діють під час пожежі, провели бойове розгортання та загасили умовне загоряння.

Після ліквідації умовної пожежі дітям нагадали дії у разі виникнення пожежі, дотримання правил поведінки на водних об’єктах під час  відпочинку, наголосили на забороні купання в необладнаних місцях і без нагляду батьків, звернули увагу на правила поводження з вогнем в екосистемах та побуті та дії у разі виявлення вибухонебезпечних предметів з врученням наглядної агітації.

Бійці ДСНС розповіли про технічні характеристики та принцип роботи пожежного-рятувального автомобіля та спеціального аварійно-рятувального обладнання, яким користуються щодня під час виконання професійних обов’язків.

Після проведення заходу кожен з дітей мав можливість самостійно одягнути бойовий одяг, попрацювати з пожежним стволом та ближче ознайомитись з пожежним автомобілем.

 

Новопсковський МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь