Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Правила прийому дітей в дитсадки Новопсковської громади

Дата: 19.07.2019 18:37
Кількість переглядів: 972

Фото без описуПравила такі ж, як і для дошкільних навчальних закладів на всій території України:

Прийом дітей в дошкільні заклади здійснюється керівником ДНЗ протягом календарного року на підставі заяви батьків або осіб, які їх замінюють, медичної довідки про стан здоров’я дитини, довідки дільничого лікаря про епідеміологічне оточення, свідоцтва про народження.

Під час прийому дитини до дошкільного навчального закладу керівник зобов’язаний ознайомити батьків або осіб, що їх замінюють, із статутом дошкільного закладу, іншими документами, що регламентують його діяльність.

За дитиною  зберігається місце в дошкільному закладі у разі її хвороби, карантину, санаторного лікування, на час відпустки батьків або осіб, які їх замінюють, а також у літній оздоровчий період ( 75 днів).

Це прописано у ст. 14 Закону України «Про дошкільну освіту», п.6, 7, 8, 9, 10 «Положення про дошкільний навчальний заклад» та основному положенні Статуту кожного закладу.

Положенням про дошкільний навчальний заклад, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2003 №305, визначено, що навчальний рік у дошкільних навчальних закладах розпочинається 1 вересня і закінчується 31 травня, а оздоровчий період триває з 1 червня по 31 серпня. Відтак, переведення дітей з однієї вікової групи до іншої здійснюється з 1 вересня поточного року. Одночасно звертаємо увагу, що діти шести (семи) років, які ідуть до школи з 1 вересня, мають право відвідувати дошкільний навчальний заклад до кінця оздоровчого періоду.

 

Фото без описуШановні жителі Новопсковської громади, якщо маєте питання, зауваження, пропозиції до роботи колективів дошкільних закладів Новопсковської ОТГ звертайтеся:

до відділу освіти Новопсковської селищної ради за адресою: смт Новопсков, вул. Українська, 51 (2-й поверх будівлі податкової інспекції). Начальник відділу освіти Акименко Ольга Миколаївна, 0997037417. Ел.пошта - osvitaotgnp@ukr.net 

до Новопсковської селищної ради за адресою: смт Новопсков, вул.Шкільна, 3. Заступник селищного голови Красноглазова Наталія Володимирівна, 0661175645. Ел. пошта - info@novopskovrada.gov.ua

 

Також до Вашого відома контактні телефони усіх садочків громади:

Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Теремок» Новопсковської селищної ради» 0995255516.

Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Світлячок» Новопсковської селищної ради»   0507581635

Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Дзвіночок» Новопсковської селищної ради»  0664551251,  064-632-1445      

Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Ромашка» Новопсковської селищної ради» 0660096171, 9-47-35


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь