Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Сьогодні набули повноважень депутати від Заайдарівської територіальної громади

Дата: 31.07.2019 15:01
Кількість переглядів: 1316

Фото без описуСьогодні, 31 липня 2019 року, на пленарному засіданні 65 сесії Новопсковської селищної ради сьомого скликання депутатами було прийнято до відома постанову Новопсковської селищної виборчої комісії Новопсковського району Луганської області від 05.07.2019 №15 «Про визнання обраними депутатів селищної ради» та  визнано повноваження депутатів обраних від територіальної громади села Заайдарівка Новопсковського району Луганської області, що приєдналася до Новопсковської селищної об’єднаної територіальної громади.

 

За результатами голосування виборцями села Заайдарівка 30 червня  2019 року визнані обраними депутатами до Новопсковської селищної ради:

Фото без описуВиборчий округ №27 - Бурдінська Неля Вікторівна, 1973 р.н, громадянка України, позапартійна, самовисування, проживає  в с. Заайдарівка, має вищу освіту, працює вчителем початкових класів Заайдарівської ЗОШ І-ІІ ст. 

Виборчий округ №28 - Літвінов Валерій Анатолійович, 1964 р.н., громадянин України,  позапартійний, самовисування, проживає  в с. Заайдарівка, має вищу освіту, працює  директором, тренером-викладачем Новопсковської ДЮСШ

Виборчий округ №29 - Пономаренко Микола Геннадійович, 1992 р.н., громадянин України,  позапартійний, самовисування, проживає  в с. Заайдарівка, має вищу освіту, працює  юристом в СТОВ «Заайдарівське».

Голова селищної виборчої комісії Кущов І.Т. вручив посвідчення новообраним депутатам.

 

Прийнято рішення про реорганізацію юридичної особи – Заайдарівської сільської ради шляхом приєднання до юридичної особи Новопсковської селищної ради, яка є правонаступником всього майна, прав, обов’язків Заайдарівської сільської ради. Призначено комісію з реорганізації Заайдарівської сільської ради, якій доручено здійснити всі необхідні заходи, передбачені чинним законодавством.

 

Фото без описуВнесено зміни до складу постійних комісій селищної ради:

Літвінов В.А. – комісія з питань планування фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку, ЖКГ та комунальної власності;

Пономаренко М.Г. – комісія з питань містобудування, будівництва, земельних відносин, охорони природи, промисловості, підприємництва та сфери послуг;

Бурдінська Н.В. - комісія з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту.

 

Визнано повноваження секретаря Заайдарівської сільської ради сьомого скликання Антоненко Наталії Миколаївни припиненими.

 

Введено до структури Новопсковської селищної ради посаду старости.

 

До обрання старости перших виборах старости Новопсковської селищної територіальної громади покладено виконання обов’язків старости у селі Заайдарівка на Недовєсова Олександра Олександровича, який здійснював повноваження Заайдарівського сільського голови до об’днання.

Утворено на території Новопсковської селищної територіальної громади Заайдарівський старостинський округ, який складається з села Заайдарівка. Визначено, що управління, в межах повноважень старости, на території Заайдарівського старостинського округу на період повноважень  Новопсковської селищної ради сьомого скликання здійснює виконуючий обов’язки староста Недовєсов Олександр Олександрович.

Визначено місце роботи старости – с. Заайдарівка, вул. Первомайська, 35.

Внесено зміни до графіку роботи старости: Приймальні дні: понеділок, середа з 8.00-17.00, п’ятниця з 8.00-15.45.

Збільшено чисельність виконавчого комітету Новопсковської селищної ради сьомого скликання на одну особу та введено до його складу Недовєсова Олександра Олександровича  - виконуючого обов’язки старости села Заайдарівка.

 

Таким чином сьогодні збільшилося чисельність населення в Новопсковській селищній територіальній громаді на 1390 осіб. Саме скільки жителів налічує село Заайдарівка (довідка Заайдарівської сільської ради №657 від 31.07.2019р.)

Відеозапис пленарного засідання 65 сесії Новопсковської селищної ради ТУТ 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь