Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Староста села Заайдарівка - перший робочий день

Дата: 02.08.2019 19:27
Кількість переглядів: 3455

Фото без описуНедовєсов Олександ Олександрович сьогодні вперше взяв участь в засіданні виконавчого комітету Новопсковської селищної ради сьомого скликання.

Напередодні депутати селищної ради одноголосно підтримали всі рішення стосовно його призначення виконуючим обов’язки старости села Заайдарівка, введення кандидатури Олександра Недовєсова до складу виконавчого комітету. Затвердили зміни до Положення про старостинський округ, графік роботи і визначили офіційні дні прийому громадян.

Недовєсова О.О. також введено до складу житлової комісії при виконавчому комітеті Новопсковської селищної ради та комісії з обстеження зелених насаджень в Новопсковській селищній територіальній громаді.

Робоче місце в.о. старости Недовєсова О.О. - село Заайдарівка.

Для зручностей жителів села сьогодні уповноважено в.о.старосту Олександра Недовєсова, спеціаліста Заайдарівської сільської ради Людмилу Недоступ на складання актів обстеження матеріально-побутових умов сім’ї  для призначення державних соціальних допомог на території Новопсковської селищної територіальної громади.

Також Олександра Недовєсова та Людмилу Недоступ сьогодні виконкомом визначено уповноваженими особами з питань збору документів для призначення державних соціальних допомог від жителів села Заайдарівка з метою наступної їх передачі Управлінню соціального захисту населення Новопсковської районної державної адміністрації:

-  щомісячної грошової допомоги особі, яка проживає разом з інвалідом І чи II групи внаслідок психічного розладу, який за висновком лікарської комісії медичного закладу потребує постійного стороннього догляду, на догляд за ним, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 02.08.2000 № 1192;

- допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 № 1751;

- допомоги при народженні дитини, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 № 1751;

- допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 № 1751;

- допомоги на дітей одиноким матерям, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 № 1751;

- допомоги при усиновленні дитини, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 № 1751;

- житлової субсидії,відповідно до Постанови КМУ від 27.04.2018 №329 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України та визнання такою, що втратила чинність, постанови Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 р. №1022»;

- державної соціальної допомоги, передбаченої Законом України "Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям", відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2003 № 250;

- тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання (перебування) їх невідоме, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.02.2006 № 189.

 

Шановні жителі села Заайдарівка!

Звертаємо Вашу увагу на те, що староста - це посадова особа місцевого самоврядування, нова інституція, створена для того, щоб інтереси всіх жителів сіл в об’єднаних територіальних громадах були належним чином представлені. Щоб соціальні, побутові та інші потреби мешканців села були задоволені. Щоб проблеми місцевого значення вирішувалися швидко, відкрито, зрозуміло.

Староста є членом виконавчого комітету громади, представляє в ньому інтереси жителів села, здійснює комунікацію між владою та громадою села.

Староста має робоче місце на території відповідного старостинського округу. Місце роботи в.о.старости Недовєсова О.О.  - с. Заайдарівка  вул. Первомайська, 35.  

У нього - чіткий графік роботи, зручний для жителів. Приймальні дні: понеділок, середа з 8.00-17.00, п’ятниця з 8.00-15.45.

Він організовує заходи у селі, відслідковує проблеми громади та пропонує варіанти їх вирішення.

Також староста відповідає за активізацію громади у прийнятті рішень, працює з місцевими громадськими об’єднаннями.

Дізнатися більше про повноваження старост можна ТУТ 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь