Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Запрошуємо до громадського обговорення

Дата: 15.11.2019 15:32
Кількість переглядів: 779

Фото без описуНовопсковська селищна рада з 18 листопада 2019 року виносить на громадське обговорення  проекти договорів про співробітництво з територіальними громадами Білолуцької селищної ради та Можняківської сільської ради.

Проект договору про співробітництво з територіальними громадами Новопсковської селищної ради з Білолуцькою селищною радою у формі реалізації спільного проекту  по забезпеченню суб’єктами співробітництва НОВОПСКОВСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ (код ЄДРПОУ 23481108, 92300, Луганська область, Новопсковський район, селище міського типу Новопсков, вулиця Айдарська, будинок 17)

 

Проект договору про співробітництво з територіальними громадами Новопсковської селищної ради з Можняківською сільською радою у формі реалізації спільного проекту  по забезпеченню суб’єктами співробітництва НОВОПСКОВСЬКОЇ ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКОЇ СПОРТИВНОЇ ШКОЛИ (код ЄДРПОУ 23481108, 92300, Луганська область, Новопсковський район, селище міського типу Новопсков, вулиця Айдарська, будинок 17)

Громадське обговорення проводиться з 18.11.2019р. до 02.12.2019р.  у формі електронних консультацій:

- на сайті Новопсковської селищної ради: пропозиції, зауваження, коментарі приймаються до 17.00 год. 02.12.2019р. в електронному вигляді на електронну пошту Новопсковської селищної ради  info@novopskovrada.gov.ua з позначною "Громадське обговорення". Особа, яка надає пропозиції до проектів рішень, обов’язково вказує своє прізвище, ім’я та по батькові, адресу проживання та свій контактний телефон.

- на веб-порталі «Е-консультації» відповідно до ПОЛОЖЕННЯ про електронні консультації та опитування  в Новопсковській селищній територіальній громаді

 

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення - Червенко Тетяна Савеліївна, керуючий справами виконавчого комітету селищної ради, каб.№8 адмінбудівлі селищної ради (смт Новопсков, вул.Шкільна,3); тел. 0646321840, info@novopskovrada.gov.ua.

Електронні консультації проводяться на виконання розпорядження селищного голова від 15.11.2019 № 172-о "Про проведення громадського обговорення проектів договорів про співробітництво з  територіальними громадами Білолуцької  селищної ради та Можняківської сільської  ради"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь