Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Умови та порядок проведення конкурсу на право оренди частини нежитлового приміщення, що розташоване за адресою: с. Заайдарівка , вул. Первомайська буд. 37

Дата: 16.12.2019 15:16
Кількість переглядів: 598

     Конкурсна комісія, в особі голови комісії Старцева М.С. оголошує конкурс щодо здачі в оренду частини нежитлового приміщення площею 79,5 кв.м., що розташоване за адресою: смт. Новопсков, вул. Первомайська буд. 2. Цільове використання приміщення : торгівля продовольчими товарами.

Основні умови конкурсу:

  1. Строк укладання договору – на 2 роки 11 місяців;
  2. Розмір початкової орендної плати 1336,00  грн./міс без ПДВ. Орендна плата за кожний наступний місяць визначається шляхом коригування плати за попередній місяць на індекс інфляції на наступний місяць. Нарахування ПДВ на суму орендної плати здійснюється у порядку, визначеному чинним законодавством.
  3. Орендна плата повинна вноситися щомісячно
  4. Орендар повинен забезпечувати збереження орендованого майна, запобігати його пошкодженню і псуванню, здійснювати заходи протипожежної безпеки.
  5. Орендар повинен своєчасно здійснювати капітальний, поточний та інший вид ремонту орендованого майна.

Засідання конкурсної комісії буде проходити в приміщенні  Новопсковської селищної ради (смт. Новопсков, вул. Шкільна,3) в кабінеті заступника голови селищної ради  02 січня 2020 року о 14-00 годині. Контактний телефон 2-18-40.

Учасникам, що бажають взяти участь у конкурсі, необхідно не пізніше 30 грудня 2019 року подати на розгляд конкурсної комісії свої пропозиції у конвертах з надписом «На конкурс». Конверт повинен містити перелік таких документів:

  • проект договору оренди із зобов’язаннями щодо виконання умов Конкурсу;
  • додаткові пропозиції до договору оренди ( за наявності);
  • відомості про учасника Конкурсу:

для учасників, які є юридичними особами:

  • документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;
  • копії установчих документів;
  • відомості про фінансове становище (платоспроможність) учасника Конкурсу з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей;

для учасників, які є фізичними особами:

  • копію документа, що посвідчує особу учасника Конкурсу, або належним чином

оформлену довіреність, видану представнику фізичної особи;

  • свідоцтво про реєстрацію фізичної особи як суб’єкта підприємницької діяльності.

Разом з конвертом перелічених документів, учасник конкурсу обов’язково подає заяву на участь у конкурсі, а також перелік документів поданих у запакованому конверті.

Прийняття заяв здійснює секретар комісії і реєструє їх із зазначенням дати отримання. Учасникам надається реєстраційний номер. До дати проведення конкурсу, конверти з пропозиціями зберігаються  у голови конкурсної комісії. Конверти розпаковуються на засіданні конкурсної комісії у присутності конкурсантів.

Комісія визначає переможця більшістю голосів присутніх на засіданні членів комісії. Основним критерієм визначення переможця є максимальний розмір орендної плати. У разі надходження однієї пропозиції комісія приймає протокольне рішення про визначення переможцем єдиного учасника.

Результати конкурсу оформляються у вигляді протоколу. Рішення конкурсної комісії щодо результатів конкурсу на право оренди майна вноситься в установленому порядку на розгляд чергової сесії селищної ради. Після прийняття селищною радою рішення щодо надання дозволу на оренду майна орендодавець в установленому порядку укладає з переможцем договір оренди.

 

Голова конкурсної комісії                                                   Старцев М.С.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь