Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Заходи в рамках Всеукраїнського історико-краєзнавчого проєкту «Місця пам’яті Української революції 1917 – 1921 років»

Дата: 19.12.2019 15:14
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

        З метою відновлення і збереження національної пам’яті про події Української революції 1917-1921 років в закладах загальної середньої освіти громади  проведені такі заходи.

       Здобувачі освіти 1-4 класів на виховних інформаційних годинах на тему: «Що означає бути патріотом» формували вміння самостійно планувати та реалізовувати заплановане, нести відповідальність за свої вчинки, вчились співпрацювати з однолітками, молодшими дітьми та дорослими.

        В листопаді місяці діти 5-Б, 10-Б класів  відвідали  краєзнавчий музей, в якому багато дізнались про відомих політичних, громадських та культурних діячів того періоду українського державотворення.       

        На уроках історії учні 9-11 класів  переглянули історичні документальні фільми та хроніки подій «Українська революція за спогадами Всеволода Петріва».

        З метою формування активної громадянської позиції учнів і почуття патріотизму  проведений виховний захід «Ми пам’ятаємо» (Події Української революції 1917-1921)» гурток «Рідне слово».

        В шкільних бібліотеках оформлені та оновлені тематичні книжкові фотовиставки (наукові праці, збірки документів і матеріалів, історіографічні, довідкові видання, присвячені одному із найбільш важливих і складних періодів буття українського народу).

       Отже, залучаючи молодь до таких заходів ми виховуємо патріотів своєї країни, в яких формуємо пізнавальний інтерес до історії нашої держави, її традиції, національної символіки, визначних постатей, а також до актуальних подій сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь