Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Оцінка потреб у соціальних послугах Новопсковської ОТГ

Дата: 03.01.2020 09:57
Кількість переглядів: 994

Фото без опису28 грудня експертами проекту "Спільно" Світланою Толстоуховою та  Наталією Дмитрук  було презентовано попередні результати оцінки потреб у соціальних послугах Новопсковської ОТГ.

Разом із фахівцями соцільних служб громади обговорили досить жваво результати, не обійшлося й без суперечок. Проте, завдяки активній позиції учасників заходу під час обговорення, було проведено аналіз існуючої ситуації в громаді щодо забезпечення населення соціальними послугами й напрацьовано шляхи усунення недоліків та удосконалення позитивної практики організації надання соціальних послуг.

Члени Робочої групи з оцінки потреб громади у соціальних послугах, їх планування  й бюджетування за підтримки експертів розробили пріоритетні напрямки розвитку соціальних послуг на найближчі три роки. Ці  напрацювання планують внести до вже існуючої Стратегії  розвитку Новопсковської селищної територіальної громади до 2025 року.

Слід зазначити, що підсумковий аналіз планують представити громадськості в другій декаді січня. Повний текст напрацювань обов’язково буде оприлюднено на сайті селищної ради.

Нагадаємо, що проект «Спільно» впроваджується Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine та Консорціум партнерів у проекті "Соціальна інфраструктура для ВПО" за фінансової підтримки Німецького уряду та Німецького банку розвитку (KfW)”. Посольство Німеччини в Києві/Deutsche  Botschaft Kiew. У Консорціум на чолі із Українською мережею за права дитини входять такі неурядові організації: Маріупольська Спілка Молоді, Надія і житло для дітей, Partnership for Every Child/Кожній дитині, СОС Дитячі Містечка Україна та ГО "Соціальна Синергія". 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь