Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Міжнародна організація з міграції розпочала впровадження нового проекту для людей постраждалих внаслідок конфлікту на сході України

Дата: 08.01.2020 16:35
Кількість переглядів: 453

        У жовтні 2019 року МОМ розпочала впровадження нового проекту «Нагальна гуманітарна допомога та підтримка раннього відновлення для уразливих ВПО, людей, які повернулися, та громад постраждалих внаслідок конфлікту на сході України» за фінансової підтримки Бюро з питань народонаселення, біженців та міграції Державного департаменту США.

        Один з компонентів проекту має на меті зміцнення економічного потенціалу внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та членів приймаючих громад які ведуть бізнес у Донецькій та Луганській областях (території, підконтрольні уряду України) або мають намір його започаткувати. Зокрема, передбачається надання грантів для 150 підприємців на максимальну суму до 2 800 доларів США у вигляді обладнання, витратних матеріалів та послуг.

Відбір учасників проекту буде відбуватися шляхом конкурсного відбору згідно з чіткими і прозорими критеріями соціальної уразливості заявників та перспективності запропонованих ними бізнес-планів. Докладна інформація щодо часових рамок проекту, процесу відбору та інша інформація з цього приводу міститься на сайті МОМ за посиланням: http://iom.org.ua/ua/mom-nabvrave-uchasnvkiv-novogo-proektu-z- pidtrvmky-biznesu.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь