Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

За планом роботи Новопсковського територіального методичного об’єднання проведено відкритий урок викладача Світлани Миколаївни Тарасенко

Дата: 15.01.2020 20:24
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

     13 січня 2020 року за планом роботи Новопсковського територіального методичного об’єднання на 2019-2020 навчальний рік проведено відкритий урок викладача другої кваліфікаційної категорії Світлани Миколаївни Тарасенко на тему: «Розкриття художнього образу через засоби музичної виразності».

На уроці була проведена робота з учнем 5 класу Погребенко Сергієм. Тема уроку актуальна і дуже корисна у формуванні музичного світогляду та інтелекту учня. Вона допомагає глибше зрозуміти виконання твору, розвиває здатність аналізувати структуру стилістичних особливостей музичних творів. Викладач надала широкий спектр завдань для розкриття даної теми. Змогла донести до учня матеріал в доступній та цікавій формі. Доцільним було використання теоретичних знань в аналізі творів, що сприяє розвитку гармонічного слуху дитини. Методично та грамотно викладач працювала над такими засобами музичної виразності як штрихи: легато, маркато, деташе, вібрато. Також велася робота над осмисленим фразуванням та динамікою. За допомогою словесних пояснень та ілюстрації викладач намагалась як можна яскравіше і виразніше допомогти учневі розкрити розуміння художніх образів в творах. Урок проведений на професійному рівні. Тема уроку цікава, пізнавальна, розвиваюча.

Викладачі рекомендували працювати над звільненням ігрового апарату та звертати увагу учня на правильну постановку корпуса.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь