Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Наші школи – активні учасники розбудови національної освіти

Дата: 28.01.2020 16:42
Кількість переглядів: 917

У жовтні 2019 року в Києві за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» відбулася Одинадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті», в якій  взяли участь школи нашої громади.

Виставка надала можливість представити педагогам усіх регіонів України, освітянам, батькам нові та вже апробовані технічні засоби навчання,  електронні освітні ресурси, системи дистанційного навчання, інноваційні проекти, програми та рішення для впровадження в освітню практику.

Роботу виставки супроводжували науково-практичні конференції, тематичні семінари, презентації, майстер-класи, тренінги за участю керівників, провідних фахівців і науковців МОН України, НАПН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», керівників закладів освіти, педагогів-практиків, представників закордонних закладів освіти та міжнародних представництв, виробників і постачальників навчального обладнання, а також випускників, учнів, батьків і широкої громадськості.

За результатами участі у Міжнародній виставці Новопсковський  газопроводський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Осинівська №1 філія ОЗО Новопсковський ЗЗСО, Осинівська №2 філія ОЗО Новопсковський ЗЗСО отримати дипломи за  презентацію освітніх інновацій і активну участь у розбудові національної освіти. Організатори виставки розмістили адреси наших шкіл у каталозі учасників інноваційного процесу в системі освіти України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь