Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Теоретично-практичний семінар для вихователів дошкільних закладів

Дата: 30.01.2020 17:04
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

      29 січня 2020 року в Комунальному закладі «Дошкільний навчальний заклад ясла-садок «Теремок» Новопсковської селищної ради» відбувся теоретично-практичний семінар з теми: «Психолого-педагогічні умови розвитку особистісного потенціалу дошкільника в сучасному суспільстві». У роботі семінару взяли участь вихователі, вихователі-методисти дошкільних закладів  Новопсковського району.

    Вихователь, «вихователь-методист» старшої групи Войтенко С.М. запросила присутніх на заняття на тему «Разом морем мандрували, у команді дружно грали», яке сприяло  розширенню у дітей пізнавального інтересу, формуванню моральних якостей та вміння працювати в команді. Заняття проходило у формі квесту в морському стилі. Діти та присутні отримали море радості та емоцій під час заняття.

     У рамках теоретичного модуля семінару вихователь вищої категорії, «старший вихователь» Недогонова Н.В.  запропонувала цікаву  тему «Команда – колективний суб’єкт спільної ефективної діяльності педагогічного колективу, дітей та батьків».  А Войтенко С.М. поділилася  досвідом з використання квест-технологій в освітньому процесі.

    Схвальні відгуки отримала жвава психологічна хвилинка «Ми готові показати вміння разом працювати», яку провели практичний психолог Онищенко С.М. та  практичний психолог Гаєва В.В.

   На завершення семінару усі, хто долучився до даного заходу, подякували колегам-організаторам та обмінялись враженнями і обговорили питання актуальності теми семінару в організації діяльності закладу дошкільної освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь