Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Оновлені топографічні плани Новопскова

Дата: 31.01.2020 09:26
Кількість переглядів: 954

Фото без опису            Основою для прийняття великої кількості технічних і управлінських рішень (особливо в сфері землеустрою та будівництва) є топографічні плани місцевості. З цих досліджень починається, в тому числі, розробка генерального плану населеного пункту.

Ще в 1991 році були виготовлені останні топографічні плани Новопскова. Розуміючи важливість для жителів громади мати містобудівну документацію, аби здійснювати будівництво відповідно до чинного законодавства, Новопсковською селищною радою була  проведена робота з оновлення топографічних планів.

Впродовж трьох місяців над виготовленням планів працював підрядник - ПП «РЕАЛ-Т» (м. Харків), вартість робіт склала 194,7 тис грн.

На всю площу смт Новопсков (а це 1389,75 га)  оновлені топографічні плани в масштабі 1:2000. Сучасні плани виконані у графічному і цифровому видах, відображають  точну інформацію  про місцевість (рельєф, існуючі будівлі і споруди).

Дана топографо-геодезична підоснова буде застосована при розробленні генерального плану селища Новопсков, а також може бути використана  під час складання  проектів розміщення першочергового будівництва, магістральних інженерних мереж,  комунікацій та інших робіт.

Зважаючи на те, що генеральний план смт Новопсков не оновлювався з 1968 року, депутатами Новопсковської селищної ради прийнято рішення виділити в 2020 році пів мільйона гривень на розроблення нового генплану. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь