Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Оновлені топографічні плани Новопскова

Дата: 31.01.2020 09:26
Кількість переглядів: 934

Фото без опису            Основою для прийняття великої кількості технічних і управлінських рішень (особливо в сфері землеустрою та будівництва) є топографічні плани місцевості. З цих досліджень починається, в тому числі, розробка генерального плану населеного пункту.

Ще в 1991 році були виготовлені останні топографічні плани Новопскова. Розуміючи важливість для жителів громади мати містобудівну документацію, аби здійснювати будівництво відповідно до чинного законодавства, Новопсковською селищною радою була  проведена робота з оновлення топографічних планів.

Впродовж трьох місяців над виготовленням планів працював підрядник - ПП «РЕАЛ-Т» (м. Харків), вартість робіт склала 194,7 тис грн.

На всю площу смт Новопсков (а це 1389,75 га)  оновлені топографічні плани в масштабі 1:2000. Сучасні плани виконані у графічному і цифровому видах, відображають  точну інформацію  про місцевість (рельєф, існуючі будівлі і споруди).

Дана топографо-геодезична підоснова буде застосована при розробленні генерального плану селища Новопсков, а також може бути використана  під час складання  проектів розміщення першочергового будівництва, магістральних інженерних мереж,  комунікацій та інших робіт.

Зважаючи на те, що генеральний план смт Новопсков не оновлювався з 1968 року, депутатами Новопсковської селищної ради прийнято рішення виділити в 2020 році пів мільйона гривень на розроблення нового генплану. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь