Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Дистанційний (електронний) курс управління проектами місцевого розвитку

Дата: 12.03.2020 09:10
Кількість переглядів: 888

     Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO запрошує представників органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, депутатів місцевих рад, лідерів громад та активістів громадського сектору Луганської, Донецької, Івано-Франківської та Львівської областей до участі у дистанційному (електронному) курсі «Управління проектами місцевого розвитку» на веб-платформі Спільнота практик: сталий розвиток http://udl.despro.org.ua/

  • Тривалість навчання за програмою е-курсу: 10 березня – 15 квітня 2020
  • Зарахування на е-курс буде відкрито за списками партнерів в Луганській, Донецькій, Івано-Франківській та Львівській областях з 10 березня за кодовим словом, яке Ви отримаєте від організаторів.

 

Цей курс для тих, хто хоче набути базові знання з предмету «Управління проектами». А саме: Що таке проект? У чому полягає різниця між функціональним управлінням і управлінням проектами? Яким чином пов'язані проекти місцевого розвитку і стратегія розвитку території? Що таке життєвий цикл проекту? Як ідентифікувати потребу громади і сформувати проектне рішення? Як сформулювати мету проекту і що таке очікувані результати та продукт проекту? Що таке «Трикутник управління проектом»? Як визначити основні групи заінтересованих в проекті сторін? Яким чином формувати команду управління проектом? Що таке проектний офіс? Що таке проектний аналіз і як планувати проект? Які види ресурсів необхідні для реалізації проекту? Якими можуть бути джерела фінансування проекту? Як визначити ризики проекту? Як забезпечити сталість результатів проекту? У чому полягає різниця між моніторингом ходу реалізації та оцінюванням успішності проекту? Що таке успішність проекту, як її виміряти? Свої знання учасники зможуть проявити під час здачі тестів.

 

Е-курс «Управління проектами місцевого розвитку» ініційовано у 2012 році, відтоді відбулося 9 всеукраїнських курсів, ряд регіональних е-курсів (у співпраці з облрадами та ОДА Дніпропетровської, Луганської, Львівської та Івано-Франківської областей).

Цьогоріч, учасники е-курсу спільно шукатимуть відповіді на запитання «що таке «правильний» проект для моєї громади і як його готувати», перейматимуть досвід колег та експертів, генеруватимуть нові ідеї для проектів розвитку своїх громад та партнерів для їх реалізації, а також стануть частиною Спільноти практик, що нараховує близько 8,5 тисяч учасників з усієї України. Учасники, які прийдуть на е-курс з ідеєю проекту, отримають можливість долучитися до Практикуму взаємооцінювання та завершити навчання з розробленою концепцією проекту, отриманими рекомендації до своєї концепції проекту від інших учасників е-курсу та спробувати себе у ролі експерта, надавши свою оцінку та рекомендації концепціям інших учасників.

 

Навчання – безкоштовне; кількість осіб для участі від однієї установи чи організації – необмежена. Все, що необхідно для навчання: мати регулярний доступ до Інтернет та власну електронну поштову скриньку, готовність навчатися принаймні годину на день, а також ділитися досвідом реалізації проектів розвитку.

 

При успішному завершенні курсу учасники отримають сертифікат про закінчення електронного навчального курсу на веб-платформі Спільнота практик: сталий розвиток   http://udl.despro.org.ua/

 

Контактна особа – Нєма Олександра Степанівна, тел.: 0973992887, е-mail: oleksna@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь