Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Тренінг в Новопсковській ОТГ в рамках проекту "Спільно"

Дата: 13.03.2020 15:31
Кількість переглядів: 621

З 10 по 12 березня  в Новопсковській ОТГ відбувся триденний тренінг «Робота з дітьми, сім’єю та громадою в процесі реінтеграції дітей з альтернативних форм догляду» в рамках проекту «Спільно»

В ході тренінгу учасниками були розглянуті дитячі травми, їх види, та наслідки, ключові фактори, що впливають на тяжкість психологічної травми. Спеціалісти Новопсковської ОТГ опанували технології  роботи з дітьми, сім’єю та громадою в процесі реінтеграції дітей. 

Сам процес навчання пройшов досить активно та емоційно, в теплій атмосфері. Подяка за це професійним тренерам від проекту. Вони провели цікаву та пліднау роботу, яка дала змогу не тільки зрозуміти тему, а ще й ближче познайомитися учасникам між собою, знайти нових партнерів для подальшої співпраці, зрозуміти, що кожен зі спеціалістів є важливим в  процесі реінтеграції та соціального захисту  дитини.  
 
Проект «Спільно» впроваджується Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine та Консорціум партнерів у проекті «Соціальна інфраструктура для ВПО» за фінансової підтримки Німецького уряду та Німецького банку розвитку (KNF)». Посольство Німеччини в Києві/Deutsche Botschaft Kiew. У Консорціум на чолі із Українською мережею за права дитини входять такі неурядові організації: Маріупольська Спілка Молоді, Надія і житло для дітей, Partnership for Every Child/ Кожній дитині, СОС Дитячі Містечка України та ГО «Соціальна Синергія».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь