Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Результати Е-консультації: 2 вподобання проекту НПА та 0 зауважень/пропозицій в офіційній електронній формі

Дата: 25.03.2020 10:34
Кількість переглядів: 810

З 10.03.2020р. до 24.03.2020р. включно Новопсковською селищною радою було проведено Е-консультацію проекту рішення «Про пропозицію Новопсковській районній раді щодо передачі КНП «НОВОПСКОВСЬКИЙ ЦЕНТР ПМСД» зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новопсковського району в комунальну власність Новопсковської селищної територіальної громади» (далі - Е-консультація). 

Е-консультація відбулася шляхом проведення електронного обговорення Проекту нормативно-правового акту, що має важливе значення для територіальної громади (далі – проекту НПА).

Мета – збір коментарів, пропозицій чи оцінок задля виявлення громадської думки щодо проекту НПА.

Було запропоновано два способи внесення пропозицій чи зауважень учасників, які беруть участь в Е-консультації: на вебпорталі «Е-консультації» та через електронну пошту Новопсковської селищної ради info@novopskovrada.gov.ua з позначкою «Е-консультація. Обговорення проекту НПА» та зазначенням ПІБ, місця проживання, мобільного телефону для зворотного зв’язку.

Проект НПА було оприлюднено 06.03.2020р. на офіційному сайті Новопсковської селищної ради  в розділі "Архів документів". Оголошення про початок Е-консультації 10.03.2020 р. було оприлюднено на веб-порталі «Е-консультації» та в розділі «Оголошення» на офіційному сайті Новопсковської селищної ради.

За період з 10.03.2020р. до 24.03.2020р. загальна кількість становила 1255 переглядів. В тому числі (інформація станом на 08.00 год. 25.03.2020р.).:

- на веб-порталі «Е-консультації» - 83 перегляди.

- в розділі «Оголошення» на офіційному сайті селищної ради – 748 перегляди

- на офіційній сторінці селищної ради у соціальній мережі фейсбук – 424 перегляди.

На веб-порталі «Е-консультації» до проекту НПА НЕ БУЛО ПОДАНО ЖОДНОГО КОМЕНТАРЯ у електронній формі,  два зареєстрованих користувачі вподобали проект НПА.

Згідно заявлених вимог про надсилання зауважень та пропозицій на електронну пошту селищної ради info@novopskovrada.gov.ua з позначкою «Е-консультація. Обговорення проекту НПА» та зазначенням ПІБ, місця проживання, мобільного телефону НЕ НАДІЙШЛО ЖОДНОГО ПОВІДОМЛЕННЯ.

Е-консультація проведена у відповідності до "Положення про електронні консультації  та опитування в Новопсковській селищній територіальні громаді", затверджене рішенням виконавчого комітету Новопсковської селищної ради від 25.02.2019 №4/56.

Протокол Е-консультації проекту рішення «Про пропозицію Новопсковській районній раді щодо передачі КНП «НОВОПСКОВСЬКИЙ ЦЕНТР ПМСД» зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Новопсковського району в комунальну власність Новопсковської селищної територіальної громади»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь