Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Дистанційна робота в дошкільних закладах громади під час карантину

Дата: 31.03.2020 15:01
Кількість переглядів: 610

Фото без опису

    У зв’язку з поширенням загрози захворювання коронавірусом з 18.03.2020 року   оголошено карантин в закладах освіти Новопсковської селищної ради. Педагогічні працівники всіх дошкільних навчальних закладів також перейшли на дистанційну роботу задля збереження здоров’я – свого та оточуючих. 

Педагог – це творча людина, яка ніколи не сидить без діла, тому працівники дошкільних закладів перейшли на новий рівень роботи, кожен займається своїми справами в незвичних умовах.  Підготовка до зустрічі з  вихованцями, на яких всі працівники ДНЗ  чекають з величезним нетерпінням, іде повним ходом. Педагоги  підвищують рівень професійної компетентності  за допомогою джерел інтернету, вивчають педагогічний досвід роботи, беруть участь у вебінарах, онлайн-тестах, готують розробки майбутніх занять,  виготовляють дидактичні посібники та ігри,знаходять нові сучасні цікавинки наочності до  занять, виготовляють інформаційні стенди для батьків,  надають  консультації для батьків в групі viber, Фейсбуці та телефонному режимі тощо.

В ДНЗ «Світлячок» педагоги отримують онлайн-консультації. А на цьому тижні заплановано  проведення педагогічної ради в онлайн-режимі, під час якої педагогів чекає  перегляд   та обговорення  презентацій та цікаві ігри.

В ДНЗ «Теремок» триває робота  над проектом «Маленький крок до зірок», бо всі мають величезну надію, що після закінчення карантину  будемо  жити звичним життям.

  Бережіть себе та своїх дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь