Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Вчителі Новопсковської ОТГ проводять дистанційне навчання

Дата: 01.04.2020 14:12
Кількість переглядів: 2083

Фото без опису        Сьогодні трішки поділимося з вами тим, як проходить наше навчання дистанційно в закладах загальної середньої освіти Новопсковської селищної ради.

     Всі ми не очікували такого швидкого розвитку подій, потрібно було пристосовуватись до такого навчання. В деякій мірі потрібно навчатись чомусь новому, так як світ не стоїть на місці. І наші вчителі, учні, батьки швидко перейшли на новий рівень навчання.

   Для 5-11 класів в закладах створено  віртуальні кімнати (класи) на відповідній платформі Google Classroom, де з учнями проходить навчання: завдання, відео, презентації, зворотний зв'язок (всі можливості даного ресурсу).

Щодня вчителі публікують вправи, які потрібно опрацювати, є посилання на ці матеріали на онлайн-ресурсах. 

Надання учням планів уроків для самостійного опрацювання (прочитай параграф, дай відповідь на запитання, подача теоретичного матеріалу через ілюстративне чи графічне зображення, лінк та відео для перегляду, творче завдання, виконання якого дистанційне).

Застосування інструментів спілкування у дистанційному навчанні:

  • електронна пошта;
  • чат;
  • технології Wi-Fi, вайбер.

Вчителі, учні, батьки спілкуються в телефонному режимі з проблемних питань. Також використовуються E-mail дистанційне навчання (здійснюється через листування учителя і учнів через мережу Інтернет).

Створені групи у месенджерах (учитель надсилає завдання, отримує виконані).

Учителі 1-4 класів закладів для організації дистанційного навчання використовують Програму „Дистанційне навчання від видавництва „Країна Мрій”.

 

 На допомогу в підготовці учнів до ЗНО навчальні платформи:

  • студія онлайн-освіти EdEra;
  • гейміфікована платформа iLearn;
  • безкоштовна підготовка до ЗНО – Be smart;
  • онлайн-курси – Prometheus.

 

Вчителі при підготовці до уроків користуються сайтами «На урок» та «Всеосвіта». Крім цього, за допомогою цих сервісів, педагогічні працівники постійно підвищують рівень освіти, реєструються та переглядають вебінари. Користуючись платформами EdEra, Prometheus, педагогічні працівники реєструються на курси та отримують сертифікати.

Партнер нашої громади - Програма EGAP, яка реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України та фінансується Швейцарською агенцією розвитку і співробітництва, організовувала вебінар для освітян "Організація дистанційного навчання у ЗОШ під час карантину та після нього". Питання підготовки старшокласників для здачі ЗНО, організація підготовчого процесу є важливими векторами цієї співпраці. На минулому тижні вчителі активно реєструвалися та переглядали вебінар для освітян. Робота на цій платформі продовжується.

 Також освітяни переглянули серіали «Карантин: онлайн-сервіси для вчителів», "Цифрові навички для вчителів" на порталі Дія та отримали сертифікати.

Кожен вчитель відповідально ставиться до питання самоосвіти. Вчитель намагається оволодіти новими формами, методами, прийомами навчання і викладання, вдосконалює теоретичні знання.

      Сподіваємося на співпрацю та систематичність опрацювання учнями навчального матеріалу.

    Будьте здорові та бережіть своїх ближніх!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь