Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Користуйтеся Укрпоштою, не виходячи з дому

Дата: 08.04.2020 13:10
Кількість переглядів: 776

      Отримуйте пенсію і соціальні виплати

Пенсію, субсидії, аліменти, виплати по догляду за дитиною листоноші доставлять за адресою. Вам не потрібно буде йти до відділення банку або пошти, шукати банкомат, щоб отримати готівку.

 

Як почати отримувати пенсію вдома?

  1. Запитайте у листоноші, як заповнити відповідну заяву та копії яких документів потрібно додати до заяви.
  2. Відправте заяву та копії документів рекомендованим листом на адресу місцевого органу Пенсійного фонду України.

 

Сплачуйте комунальні платежі

Листоноші приймуть оплату за електроенергію, газ, воду, телефонний зв’язок, телебачення, інтернет та інші платежі у вас вдома. Сплачувати також можна онлайн на ukrposhta.ua.

 

Замовляйте ліки

Отримуйте ліки з доставкою додому під час карантину. Листоноша допоможе вам замовити ліки, медичні вироби й техніку на Liki24.com з експрес-доставкою у будь-який населений пункт країни або вам додому.

 

Передплачуйте газети та журнали онлайн

Укрпошта з 7 квітня розпочинає передплату на газети і журнали на II півріччя 2020 року за електронною версією каталогу, а з 16 квітня – за друкованими каталогами.

Улюблені закордонні та загальнодержавні видання можна передплатити на peredplata.ukrposhta.ua. Якщо хочете оформити передплату на місцеву періодику, листоноша допоможе зробити це вдома.

 

Отримуйте поштові перекази

За допомогою послуги «З картки додому» ваші рідні та близькі можуть переслати вам кошти онлайн із банківської картки, а листоноша доставить готівку додому. Комісія під час карантину — 0,01 грн.

 

Купуйте в інтернет-магазинах

Купуйте товари онлайн та з доставкою додому. Це зручно й економно. Понад 40 інтернет-магазинів щомісяця пропонують безкоштовну доставку Укрпоштою — шукайте їхній перелік на сайті. 

 

 

Відстежуйте та оформлюйте відправлення онлайн

Укрпошта продовжує доставляти посилки по Україні та світу. Оперативно оформлюйте відправлення в особистому кабінеті та мобільному застосунку, відстежуйте їх додатково на сайті та через чат-бота.

 

 

Зацікавилися?

Дізнайтеся більше у свого листоноші або зателефонуйте за номером 0 800 300 545 та натисніть кнопку 9.

 

Укрпошта пропонує українцям 7 найпопулярніших послуг, якими можна скористатися, не виходячи з дому

 

Національний поштовий оператор за останні роки зазнав значних змін —стабільне зростання доходів, значне покращення якості надання послуг, лідерство у сегменті міжнародної доставки, комп'ютеризація відділень, оновлення автотранспорту. При цьому тарифи на послуги є одними із найнижчих на ринку, а основні послуги працюють онлайн для зручності усіх клієнтів.

 

Під час карантину компанія пропонує рішення, аби клієнти витрачали менше, і залишалися вдома більше і заохочує українців користуватися основними послугами, не покидаючи домівки. Так, в Укрпошті можна адресно доставити через листоношу чи скористатися онлайн послугами:

  1. Отримати пенсію та соціальні виплати,
  2. Сплатити комунальні платежі,
  3. Замовити ліки,
  4. Оформити онлайн-передплату,
  5. Отримати поштовий переказ «З картки додому»,
  6. Замовити продукти та інші товари широкого вжитку,
  7. Купити товари з інтернет-магазинів.

 

Аби замовити послуги не виходячи з дому, потрібно лише знати листоношу, яка обслуговує ваш будинок. Для цього можна заповнити коротку онлайн-форму bit.ly/lystonosha або зателефонувати до Контакт-центру 0 800 300 545 та набрати цифру 9. Просунуті користувачі інтернету можуть скористатися основними послугами через смартфон чи комп'ютер на сайті компанії чи в мобільному додатку.

 

«Укрпошта і у звичайний час, і в умовах карантину працює для того, аби українці в будь-якому населеному пункті отримували всі необхідні послуги. Особливо це важливо для 15 млн жителів в невеликих містах та селах, для яких ми і пошта, і банк, і магазин, а тепер ще й аптека, бо доставляємо ліки. Для багатьох клієнтів такий «зв'язок із світом» підтримують наші листоноші. І зараз час, коли їхня робота як ніколи цінна та актуальна. Тому ми пропонуємо простий канал для знайомства з ними. Сподіваюся, ця ініціатива змотивує українців залишатися вдома, а ми подбаємо про те, щоб послуги «прийшли» до них. Звісно, в захисній масці і рукавичках», - відзначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

 

Як повідомлялося, до кінця дії карантину послуга Укрпошти «З картки додому» надаватиметься без комісії. Будь-хто, не виходячи з дому, може надіслати гроші зі свого карткового рахунку своїм рідним або близьким, а листоноші Укрпошти віддадуть готівку адресату. В березні Укрпошта почала доставляти споживачам лікарські засоби. В рамках партнерства з Liki24.com в період карантину ця послуга є безкоштовною для усіх населених пунктів, окрім обласних центрів. Також на час карантинних заходів Укрпошта безкоштовно зберігає відправлення у відділенні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь