Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Карантин. Як подати документи на зарахування до першого класу

Дата: 25.05.2020 13:50
Кількість переглядів: 873

Через епідеміологічну ситуацію, яка склалася в країні, документи для  зарахування дітей до 1-го класу на 2020/2021 навчальний рік можна подати в електронному варіанті або надіслати поштою на адресу закладу загальної середньої освіти. Оригінали документів необхідно подати до закладу освіти після закінчення карантину. Відповідне рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету Новопсковської селищної ради (рішення № 10/170  від 22 травня 2020 року)

Шановні батьки майбутніх першокласників. Ви маєте можливість подати заяву на вступ дитини до 1-го класу школи на сайті  https://school.isuo.org/ «Електронна реєстрація в заклади загальної середньої освіти».  Для цього необхідно зареєструватись на сайті, обрати заклад загальної середньої освіти, створити заявку та підтвердити її документами у закладі (більш детально описано все в кінці цієї статті).

Заклади загальної середньої освіти  мають доступ до перегляду та обробки заяв.

 

Зарахування до закладу освіти здійснюється відповідно до наказу його керівника, що видається на підставі повного пакету документів:

- заяви про зарахування дитини до закладу освіти від одного з батьків. Оригінал заяви подається особисто з пред'явленням документа, що посвідчує особу заявника. У 2020 році  прийом оригіналів заяв у закладі освіти - відразу після завершення карантину. ТУТ можна завантажити ЗРАЗОК:

- копії свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред'являється оригінал відповідного документа);

- оригіналу або копії медичної довідки за формою первинної облікової документації № 086-1/0 «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду», затвердженою наказом Міністерства охорони здоров'я України від 16 серпня 2010 року № 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за №794/18089;

- У разі наявності та за бажанням одного з батьків дитини до заяви про зарахування може додаватися оригінал або копія висновку інклюзивно-ресурсного центру про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини чи витягу з протоколу засідання психолого-медико-педагогічної консультації.

 

Батьки (один із батьків) мають право зареєструватися та подати  необхідні документи (їх копії) до будь-якого закладу освіти для зарахування на вільні місця.

Зазначаємо, що електронна реєстрація до закладу загальної середньої освіти також не встановлює черговість зарахування, а електронна заявка не є підставою для зарахування дитини до закладу загальної середньої освіти.

 

Запис дитини до школи онлайн. Покрокова інструкція

Зареєструйтесь в системі електронної реєстрації в заклади загальної середньої освіти тут

Оберіть школу серед перелічених. 

Створіть заявку та відправте її. Для цього необхідні дані зі свідоцтва про народження дитини. Скористайтесь детальною ілюстрованою інструкцією

Зв’яжіться зі школою електронною поштою чи телефоном та запитайте про можливість підтвердити заяву віддалено.

Поштові та електронні  адреса закладів загальної середньої освіти Новопсковської селищної ради:

Опорний заклад освіти "Новопсковський заклад загальної середньої освіти Новопсковської селищної ради"; Луганська область, НОВОПСКОВСЬКИЙ Р-Н, СМТ НОВОПСКОВ, ВУЛ.ПЕРВОМАЙСЬКА, БУД. 2, Телефон: 0646321074 (Приймальня), 0646321659 (Заступник директора з навчально-виховної роботи), e-mail: novopskovskijozo@gmail.com.

 2.    «Новопсковський газопроводський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  Новопсковської селищної ради», ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ,  НОВОПСКОВСЬКИЙ Р-Н, СМТ НОВОПСКОВ, ВУЛ. МАГІСТРАЛЬНА, БУД. 307,      Телефон: (06463)97440, (06463)97540, e-mail:infos_np@i.ua.

Заайдарівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Новопсковської селищної ради» ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ, НОВОПСКОВСЬКИЙ Р-Н, С.ЗААЙДАРІВКА, ВУЛ.ПЕРВОМАЙСЬКА, БУД.38, Телефон (06463)98238, e- mail: zaaidar@i.ua.

 

 Після завершення карантину необхідно підтвердити електронну заяву оригіналами  документів.

Якщо школа матиме достатньо місць, аби прийняти всіх охочих, то зарахує всіх, хто подав заявки. Якщо ж ні, то гарантовано отримають місце діти з правом першочергового зарахування. А серед інших претендентів проведуть жеребкування. 
   Зазначимо, право першочергового зарахування мають діти:

- які проживають на території обслуговування школи (на офіційному сайті Новопсковської селищної ради  розміщена інформація про закріплену за закладами загальної середньої освіти території обслуговування.

- чиї рідні навчаються або працюють в цій школі;

- які навчалися в дошкільному підрозділі цієї ж школи.

 

Увага! Конкурсні випробування під час зарахування дітей до 1 класу в закладах загальної середньої освіти Новопсковської селищної ради не проводяться!

Звертаємо Вашу увагу, що залишається чинним Порядок зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти (далі - Порядок), затверджений наказом Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року № 367.

Відділ освіти Новопсковської селищної ради

 

Фото запозичене з вільних джерел в мережі інтернет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь