Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Вадим Гаєв: "Діти – це наше теперішнє. Від того, що ми зробимо для них сьогодні, залежить їх майбутнє!"

Дата: 01.06.2020 14:11
Кількість переглядів: 866

Фото без описуВ перший день літа  в нашій громаді, в Україні і світі відзначається Міжнародний день захисту дітей. Закликаю усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України! Бажаю усім діткам щасливого безтурботного дитинства, добра, тепла та здоров’я! Нехай здійсняться ваші мрії!

Фото без опису

Як і у кожній молодій сім’ї громада планує та розподіляє свій бюджет. Це як молоде подружжя вирішує чи викласти плиткою двір, чи відремонтувати дитячу кімнату. Перше, на що спрямовують кошти батьки  – на умови для комфортного зростання та навчання своїх діточок – бо вони наше майбутнє!

Так, і Новопсковська об’єднана громада, починаючи з першого року свого створення капітально відремонтувала всі 5 будівель чотирьох дитячих садочків, утеплила їх, створила сучасні харчоблоки та оснастила новими меблями, обладнанням, іграшками. Це було природно, бо в той час на балансі селищної ради були лише дошкільні навчальні заклади.

Фото без описуВ 2018 році в громаду перейшли школи, в 2019 році доєдналися й Новопсковська дитячо-юнацька спортивна школа та Новопсковська школа мистецтв.  Зараз найбільше коштів з бюджету Новопсковської ОТГ іде саме на освіту — 51,3%. Йдеться про утримання і ремонти садочків та шкіл, оплату енергоносіїв для них та зарплату працівникам.

Завдяки об’єднанню в громаді змогли не закрити жодної школи, спорудити 2 нових спортивних поля із штучним покриттям, встановити 35 дитячих ігрових та спортивних майданчиків,  капітально відремонтувати 26 шкільних туалетів, перекрити дахи на двох осинівських та на газопроводській школах, купити шкільний автобус.

Фото без описуПрацюють гуртки та спортивні секції, учасники яких беруть участь у всеукраїнських змаганнях і повертаються з перемогами. Для дітей організоване змістовне дозвілля. Вони на вихідних можуть з батьками відвідати кінозал, подивитися театральну виставу, взяти участь у велопрогулянках, музичних фестивалях на березі річки Айдар.

Дійсно, багато вже спільними зусиллями зроблено. Попереду ще більше роботи зі створення комфортних умов для проживання, навчання та відпочинку наших дітлахів. Тож працюємо разом!

З повагою, Новопсковський селищний голова Вадим Гаєв.Фото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь