Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Перше засідання Піклувальної ради закладів освіти Новопсковської селищної ради

Дата: 01.07.2020 07:48
Кількість переглядів: 1129

Фото без описуСьогодні відбулося перше засідання піклувальної ради закладів освіти Новопсковської селищної ради. Рішення про створення піклувальної ради було прийнято та затверджено Новопсковською селищною радою 03.02.2020 року. Підготовку всіх необхідних документів та супровід впровадження цього інноваційного інструменту було здійснено в межах проекту «Децентралізація приносить прозорість та ефективність в освіті та медицині» (Діємо)» за підтримки експерта Павла Пущенка.

  Зі вступним словом до присутніх членів піклувальної ради закладів  освіти громади звернулися: Наталя  Красноглазова, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчого органу Новопсковської селищної ради та Ольга Акименко, начальник відділу освіти Новопсковської селищної ради, які  ознайомили з положенням про піклувальну раду закладів освіти Новопсковської селищної ради та представили склад Піклувальної ради.               

   Метою діяльності піклувальної ради є сприяння забезпечення доступності загальної, середньої, дошкільної та позашкільної освіти для всіх громадян, задоволення освітніх потреб, залучення широкої громадськості до вирішення проблем навчання та виховання та сприяння вирішенню перспективних завдань розвитку навчальних закладів, залученню фінансових ресурсів для забезпечення їх діяльності з основних напрямів розвитку і здійсненню контролю за їх використанням, ефективній взаємодії закладів освіти з органами державної влади та органами місцевого самоврядування, громадськістю, громадськими організаціями, юридичними та фізичними особами.

   Членами піклувальної ради  було обрано:

голову піклувальної ради- Бєлік Галину Володимирівну ;

заступника голови піклувальної ради – Кривобокову Ірину Віталіївну;

секретаря піклувальної ради – Михайличенко Тетяну Анатоліївну.

   Перше засідання піклувальної ради показало, що до неї обрано активних та небайдужих людей, які готові долучитись до стратегічного розвитку закладів освіти Новопсковської селищної ради.

Фото: 1, 2, 3, 4

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь