Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

200 балів з двухсот! - Випускниця опорної школи Новопсковської громади встановила рекорд ЗНО з історії України

Дата: 31.07.2020 08:18
Кількість переглядів: 2959

Фото без описуВ Україні завершилася основна сесія ЗНО-2020. Учні, які подолали встановлений експертами бар’єр, отримали рейтинговий результат за шкалою від 100 до 200 балів, який будуть використовувати під час вступної кампанії до вишів, що розпочнеться з 1 серпня.

Сьогодні ми хочемо поділитися з громадою радісною новиною: вперше за весь час існування ЗНО випускниця з Новопсковської ОТГ отримала максимальну рейтингову оцінку, показавши бездоганне знання історії України.

Талановита та наполеглива красуня, цілеспрямована розумниця, відмінниця, активна учасниця шкільного та громадського життя – це все про одну тендітну дівчину, Дарину Бухову, випускницю – 2020 Новопсковського опорного закладу освіти, яка стала  зіркою школи та громади, здобувши на ЗНО з історії України двісті балів з двохсот можливих.

Цьогоріч у зовнішньому незалежному оцінюванні з історії України взяли участь 178 714 осіб. Серед них лише 49 учасників (0,027%)  отримали найвищий бал. З Луганської області таких тільки двоє – наша Дарина та  учень з Рубіжного.

  Перемога дівчини -  результат її сумлінної багаторічної праці. Адже всі 11 років навчання вона закінчила на відмінно, за що нагороджена золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».

Дарина – президент шкільної держави; багаторазовий учасник та переможець районних і обласних олімпіад, творчих конкурсів; делегат всеукраїнського з`їзду проактивної молоді «БУМ: будуй, удосконалюй, мотивуй»; активний член молодіжної ради при Новопсковській селищній раді; ініціативний учасник Моделі ООН в Луганській області та всеукраїнської імітаційної гри - моделювання дитячих виборів «Я обираю Президента України». Вона завжди у колі товаришів, у самому вирі шкільного життя.

Високими результатами у вивченні історії дівчина завдячує вчительці вищої категорії, старшому вчителю Гапотченко Надії Іванівні, людині надвисокого професіоналізму, педагогічної майстерності, яка вже багато років навчає дітей, дуже відповідально ставиться до своєї справи і користується любов’ю та повагою учнів.

А ось що каже сама Дарина про свої здобутки: «Свої омріяні 200 балів ЗНО з історії України я отримала не випадково. По-перше, треба любити те, що робиш, а історія – мій улюблений предмет. По-друге, у мене мудрий вчитель Надія Іванівна Гапотченко – Педагог з великої літери. Саме завдяки її урокам у школі я отримала якісні знання, які допомогли мені успішно скласти ЗНО! По-третє, треба бути наполегливим, старанним, і тоді у Вас все вийде!»

Вітаємо Дарину, її батьків, її вчительку історії та Новопсковську школу з високим результатом! Хай збудуться всі мрії дівчини.

Пишаємося! Дякуємо батькам за виховання доньки!
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь