Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

200 балів з двухсот! - Випускниця опорної школи Новопсковської громади встановила рекорд ЗНО з історії України

Дата: 31.07.2020 08:18
Кількість переглядів: 2934

Фото без описуВ Україні завершилася основна сесія ЗНО-2020. Учні, які подолали встановлений експертами бар’єр, отримали рейтинговий результат за шкалою від 100 до 200 балів, який будуть використовувати під час вступної кампанії до вишів, що розпочнеться з 1 серпня.

Сьогодні ми хочемо поділитися з громадою радісною новиною: вперше за весь час існування ЗНО випускниця з Новопсковської ОТГ отримала максимальну рейтингову оцінку, показавши бездоганне знання історії України.

Талановита та наполеглива красуня, цілеспрямована розумниця, відмінниця, активна учасниця шкільного та громадського життя – це все про одну тендітну дівчину, Дарину Бухову, випускницю – 2020 Новопсковського опорного закладу освіти, яка стала  зіркою школи та громади, здобувши на ЗНО з історії України двісті балів з двохсот можливих.

Цьогоріч у зовнішньому незалежному оцінюванні з історії України взяли участь 178 714 осіб. Серед них лише 49 учасників (0,027%)  отримали найвищий бал. З Луганської області таких тільки двоє – наша Дарина та  учень з Рубіжного.

  Перемога дівчини -  результат її сумлінної багаторічної праці. Адже всі 11 років навчання вона закінчила на відмінно, за що нагороджена золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні».

Дарина – президент шкільної держави; багаторазовий учасник та переможець районних і обласних олімпіад, творчих конкурсів; делегат всеукраїнського з`їзду проактивної молоді «БУМ: будуй, удосконалюй, мотивуй»; активний член молодіжної ради при Новопсковській селищній раді; ініціативний учасник Моделі ООН в Луганській області та всеукраїнської імітаційної гри - моделювання дитячих виборів «Я обираю Президента України». Вона завжди у колі товаришів, у самому вирі шкільного життя.

Високими результатами у вивченні історії дівчина завдячує вчительці вищої категорії, старшому вчителю Гапотченко Надії Іванівні, людині надвисокого професіоналізму, педагогічної майстерності, яка вже багато років навчає дітей, дуже відповідально ставиться до своєї справи і користується любов’ю та повагою учнів.

А ось що каже сама Дарина про свої здобутки: «Свої омріяні 200 балів ЗНО з історії України я отримала не випадково. По-перше, треба любити те, що робиш, а історія – мій улюблений предмет. По-друге, у мене мудрий вчитель Надія Іванівна Гапотченко – Педагог з великої літери. Саме завдяки її урокам у школі я отримала якісні знання, які допомогли мені успішно скласти ЗНО! По-третє, треба бути наполегливим, старанним, і тоді у Вас все вийде!»

Вітаємо Дарину, її батьків, її вчительку історії та Новопсковську школу з високим результатом! Хай збудуться всі мрії дівчини.

Пишаємося! Дякуємо батькам за виховання доньки!
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь