Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Розпочато процедуру розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Дата: 13.08.2020 13:30
Кількість переглядів: 710

Фото без описуВідповідно Постанови Кабінету Міністрів від 25 травня 2011 №555 « Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні»  Новопсковська селищна рада повідомляє про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території обмеженої вул.Слобожанська - Шкільна - Б.Хмельницького смт.Новопсков Новопсковського району Луганської області».

 Проект «Детальний план території обмеженої вул.Слобожанська – Шкільна - Б.Хмельницького смт.Новопсков Новопсковського району Луганської області» розроблений  з метою:

-уточнення  у  масштабі положень генерального плану населеного пункту;

-обгрунтування потреб формування земельної ділянки для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі та відображення існуючих земельних ділянок і їх функціонального використання на території яка розглядається детальним планом;

-визначення усіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами, протипожежними нормами та санітарно-гігієнічними вимогами ;

-визначення параметрів забудови окремих земельних ділянок;

-визначення містобудівних умов і обмежень у разі відсутності плану зонування.

В даному проекті розглядається територія  на якій знаходиться присадибна земельна ділянка загальною площею 0,1188га і в подальшому планується  зміна її цільового призначення  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Основним завданням  є розробка планувального рішення щодо раціонального використання частини території смт Новопсков.  Проект складається з двох томів ,які включають текстові та графічні матеріали.

До складу детального плану  входять:

-текстові матеріали (перший том) ;

-графічні матеріалів із зазначенням масштабу (другий том) :

1)Схема розташування території у планувальній структурі населеного пункту  М 1:5000 ;

2)План існуючого використання території М 1:2000;.

3)Схема планувальних обмежень М 1:2000 ;

4)Проектний план М 1:2000;

5)Поперечний профіль вул.Слобожанська, Шкільна та Б.Хмельницького М 1:200;

6)План червоних ліній М 1:2000;

7)Схема організації руху транспорту та пішоходів М 1:2000;

8)Схема  інженерної підготовки території та вертикального планування М 1:2000;

9)Схема інженерних мереж,споруд та використання підземного простору М 1:2000.

Проект « Детальний план території обмеженої вул.Слобожанська – Шкільна -Б.Хмельницького смт.Новопсков Новопсковського району Луганської області » розроблений  проектною організацією ТОВ «СТАРБУДПРОЕКТ» (ЄДРПОУ 37858259). Підставою для розроблення проекту є рішення  Новопсковської селищної ради  № 80/33 від 11.06.2020 року «Про розроблення детального плану  території під будівництво об’єкта торгівлі за адресою: смт.Новопсков вул.Шкільна». З 13.08.2020 року по 13.09.2020 року можна ознайомитися з матеріалами проекту містобудівної документації   в приміщенні Новопсковської селищної ради за адресою: смт.Новопсков вул.Шкільна,3 каб.№10 (понеділок – четвер, з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 12.45), а також на офіційному веб-сайті Новопсковської селищної ради в розділі «Містобудівна документація». Відповідальний за організацію розгляду пропозицій до проекту містобудівної документації -  начальник відділу земельних ресурсів Новопсковської селищної ради Журавльова Марина Олексіївна (тел.2-18-40).  Пропозиції  подаються  у письмовому вигляді і приймаються з 13.08.2020 року до 13.09.2020 року за адресою: 92302, смт.Новопсков  вул. Шкільна,3 із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом. Пропозиції повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил у відповідності до п.9 Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів від 25.05.2011 № 555. Надані  пропозиції підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк. За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь