Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

На понад 100 тисяч гривень придбав ЮНІСЕФ техніки для майбутнього мультифункціонального центру

Дата: 21.08.2020 08:58
Кількість переглядів: 1241

Фото без описуКомунальна установа «Центр надання соціальних послуг Новопсковської селищної ради»  отримала від Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) комп’ютерне та допоміжне обладнання для майбутнього мультифункціонального центру надання інтегрованих соціальних послуг в громаді.

Нагадаємо, що створюється даний Центр в рамках участі Новопсковської громади у проекті «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді», що впроваджується Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) у партнерстві з п’ятьма громадськими організаціями на чолі з Українською мережею за права дитини за фінансової підтримки Німецького Уряду та Німецького банку розвитку (KfW).

Центр запрацює наступного року одразу після завершення ремонтних робіт приміщень. 6 серпня виконавчим комітетом селищної ради затверджено проєкт будівництва за об’єктом "Капітальний ремонт будівлі комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Новопсковської селищної ради» за адресою: вул. Магістральна, 307-Б, смт Новопсков, Луганська область». Загальна вартість проєкту становить 4 млн 836,522 тис. грн. Визначені чотири черги будівництва.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь