Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

13% від усіх поданих Новопсковською селищною радою проєктів на ДФРР перемогло впродовж 5 років. Це 4 проекти на понад 24 мільйони гривень.

Дата: 27.08.2020 14:56
Кількість переглядів: 929

Фото без описуЗа період з 2015-2020рр.  Новопсковською селищною радою сьомого скликання  на конкурс Державного фонду регіонального розвитку (далі – ДФРР) було подано 29 проєктів.

Перемогли і були реалізовані чотири проєкти на загальну суму понад 27 мільйони гривень. Профінансовані вони були з Державного фонду регіонального розвитку при 10% співфінансуванні з бюджету громади:

В 2016 році реалізували проєкт «Нове будівництво вуличного освітлення за інноваційними технологіями в Осинівській сільській раді. Встановлення фотомодулей на опорі»  - 1 млн 242 тис.грн - кошти ДФРР, 138 тис. грн - з бюджету громади;

в 2017 році – «Капітальний ремонт вуличного освітлення в Новопсковській громаді»  - 1 млн 350 тис. грн - кошти ДФРР, 150 тис. грн - з бюджету громади;

в 2017-2018рр. – «Будівництво комунальної дороги з твердим покриттям по вул.Богдана Хмельницького смт Новопсков» 7 млн 220 тис. грн - кошти ДФРР, 1 млн 740 тис.грн - з бюджету громади;

в 2019 році – «Спеціальна техніка для обслуговування комунальної інфраструктури Новопсковської селищної територіальної громади – придбання» 14 млн 463 тис.грн - кошти ДФРР, 1 млн 607 тис. грн - з бюджету громади.

В 2020 році на території Новопсковської ОТГ реалізується масштабний проєкт "Покращення доступу до спортивної інфраструктури та популяризації занять спортом серед населення Новопсковської ОТГ, шляхом проведення капітального ремонту стадіону "Будівельник". Цей проєкт є цьогорічним переможцем конкурсного відбору  проєктів, які реалізуються за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Об’єкт реалізується в рамках програми "Велике будівництво". Заявником проєкту є Департамент будівництва, енергозбереження, архітектури та містобудування  Луганської ОДА.

 

Аби вирішити всі проблемні питання в громаді необхідні колосальні кошти. Громада не має таких обсягів надходження податків, є лише можливість 10% співфінансування. Тому і готуються фахівцями щодня проєкти і подаються на всі можливі конкурси і гранти.

Всі подані за ці п’ять років проєкти є вкрай актуальними для Новопсковської ОТГ. Серед проєктів, які не пройшли конкурсний відбір:

Будівництво цвинтаря за адресою вул.Новорозсошанська, 33Д смт Новопсков необхідно 11 мільйонів гривень (проєкт подавали на 2016 р.)

Будівництво полігону ТПВ із впровадженням альтернативних джерел енергії с.Осинове – 5 млн 377 тис.грн (проєкт подавали на 2017 р.)

Будівництво комунальної дороги з твердим покриттям по вул. Слобожанська смт Новопсков  - майже 7 млн грн. (проєкт подавали на 2018 р.)

Створення цеху по виробництву тротуарної плитки - 4 млн 400 тис грн (проєкт подавали на 2018 р.)

Придбання спеціальної техніки та обладнання по ремонту доріг та тротуарів – 12 млн 895 тис. грн  (проєкт подавали на 2019 рік)

Впровадження сучасної системи збору та переробки твердих побутових відходів у Новопсковській ОТГ - 5 млн 300 тис.грн (проєкт подавали на 2019р.)

Капітальний ремонт будівлі Новопсковського газопроводського ЗЗСО I-III ступенів Новопсковської селищної ради  - 54 млн грн. (проєкт подавали на 2019р.)

Капітальний ремонт Новопсковської школи мистецт – 6 млн грн. (проєкт подавали на 2020р.)

Капітальний ремонт будівлі Новопсковської ДЮСШ - 12 млн грн. (проєкт подавали на 2020р.)

 

Слід зауважити, що процедура відбору проєктів регіональною та національною комісіями чітко визначена законодавством. Спочатку Новопсковська селищна рада подає проєкти на розгляд регіональної комісії при  Луганській облдержадміністрації. Ця комісія перевіряє, проводить оцінювання та попередній конкурсний відбір отриманих проєктів, формує узагальнені переліки і подає їх на розгляд комісії Мінрегіону. Міністерство розвитку громад їх оцінює за визначеними критеріями і подає Кабінету Міністрів України перелік проєктів-переможців для розподілу коштів ДФРР.

 

Повний перелік проєктів Новопсковської ОТГ, які були підготовлені за період з 2015-2020рр.  і подані на ДФРР за посиланням ТУТ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь