Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Депутати Новопсковської селищної ради звернулися до телекомунікаційних компаній КИЇВСТАР, VODAFONE, LIFECELL щодо покриття якісним зв’язком території села Макартетине за доступною ціною

Дата: 28.08.2020 09:56
Кількість переглядів: 763

Фото без описуДо складу Новопсковської ОТГ входить село Макартетине, в якому проживають 246 чоловік. Тут працюють школа, сільський клуб, бібліотека, фельдшерський пункт. Аби не долати щодня значну відстань 5 років тому тут створено старостинський округ, працює староста села. Враховуючи ландшафт місцевості і розміщення станцій стільникового зв’язку, для жителів цього села є великою проблемою комунікація із зовнішнім світом.

Оператор Інтертелеком припиняє надавати свої послуги на цій території. Тому на  сьогоднішній день жителі села опинились під загрозою бути «відрізаними» від світу.

Якісні телекомунікація і бездротовий зв’язок на сьогоднішній день стали невід’ємною частиною життя людини у сучасному світі. Їх наявність – це постійний зв’язок з рідними, друзями, колегами, можливість отримати вчасну медичну допомогу, допомогу у випадках надзвичайних ситуацій, вирішення простих побутових завдань тощо. Зміни, які відбулись у нашому житті у зв’язку з пандемією COVID-19 та карантином, ще раз довели важливість доступу кожного українця до сучасних технологій зв’язку.

«…Зважаючи на звернення жителів села Макартетине, ми, депутати Новопсковської селищної ради сьомого скликання, просимо телекомунікаційні компанії КИЇВСТАР, VODAFONE, LIFECELL  розглянути можливість покриття якісним зв’язком території села Макартетине за доступною ціною.» - йдеться в зверненні.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь